Joggat!

Japp, nu kan jag vara lite stolt över mig själv!
Efter Robinson gav jag mej ut på en liten tur.

Betyg på skorna och löparstrumporna: Toppbetyg!! Jättesköna skor satt jättebra på foten, kände inte alls av mina sneda fötter. Löparstrumporna var de mjukaste strumpor jag någonsin haft på mig! Kändes lite som att gå på moln skulle jag tro...

Det blev inte direkt nån lång sväng, troligen runt 3 kilometer. Men man får nog börja långsamt, annars tröttnar jag nog direkt.
Lite lustigt egentligen. Skara är världens dödaste stad på kvällarna, men när jag ger mej ut för att jogga på kvällen, för att jag inte vill synas, då möter jag inte mindre än 4 människor och 10 bilar... Suck...

Tankarna gick lite lustigt under min tur dock...
1. Tusan, nu ömmar det i benhinnorna, jaja, det är nog inte så farligt.
2. Nu ömmar det på nått annat ställe... Note to self: kolla vilken muskel/sena som sitter lateralt på smalbenet. Jag måste ju veta vad den heter som gör ont... =)
3. Oh nej, nu ömmar det mer i benhinnorna... gaah!

Dessutom upptäckte jag att det inte är speciellt bra att springa på bilvägar eftersom dom lutar lite mot vägrenen hela tiden... Tror det var anledningen till punkt 2, för det slutade när jag kom in på gångvägarna... =)

Nu ska jag duscha, och sen ska jag sova extra gott!!


Kommentarer
Marica

Urk, benhinneproblem suger! Började få problem med dem under en period när jag dansade mycket och nu kommer det lätt tillbaka. Duktig är du som är ute och joggar hur som helst! Bra gjort!

2009-04-26 @ 01:22:54
Jessica

Ja usch, det är väl så att om man en gång haft det så kommer det lättare tillbaka... Jag fick lite småproblem förra sommaren också, men då sprang jag inte speciellt mycket, så det gick över. Som tur är så har jag (än så länge, ta i trä) inte haft några allvarliga problem. Smetade på lite Zon i gårkväll så får vi se vad som händer! :)

Tack!!

2009-04-26 @ 13:24:09
URL: http://sweetpeach.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0