Hehe ojsan!

Jag har visst råkat glömma bort den här bloggen lite grann. Eller jag har tänkt gå in och skriva flera gånger, men vad ska man skriva liksom?
"Idag har jag jobbat. Det var intressant. Det är alldeles för varmt ute"

Idag HAR jag iallafall jobbat. Var dock enda sköterskan på polikliniken på förmiddagen eftersom den andra sköterskan fick åka till BB och få barn!
Men det gick bra iallafall. Till skillnad från igår var det ganska lugnt i bokningen, och jag tog ett par blodprov och rakade lite sår och sånt.
Det enda som irriterar mig är hur lång tid det tar att få tillbaka fingerfärdigheten i blodprovstagning och kanylläggning. Jag som har varit jätteduktig på det har helt tappat talangen nånstans bakom mig... Hoppas jag hittar den snart.

Nu sitter jag här vid datorn, har precis ätit en liten skål med jordgubbar och funderar på om man ska äta något vettigt innan man går och lägger sig också... Typ lite mörk choklad eller nått, haha!
Eller om jag bara ska slänga mig i soffan med mitt vattenglas och fortsätta läsa Den Äldste (uppföljaren till Eragon. Den är skitlång med pytteliten text och tar en evighet att läsa, men den verkar vara bra.)

I helgen ska jag hem igen. Då planerar jag att ta årets första dopp, så jag får försöka komma ihåg att ta med baddräkten härifrån...

Ses!


Kommentarer
HDR-fotografen

Hej!

Jag har bytt bloggadress nu från http://fotografhelsingborg.blogg.se till http://stilbild.nu/fotograf, så vill du fortfarande ha ett länkbyte så lämna en kommentar inne hos mig.



Mvh Peter

2009-07-08 @ 11:25:48
URL: http://stilbild.nu/fotograf


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0