Måndag...

Jag och mamma hade en liten diskussion om måndagar igår kväll. Vi kom fram till att det måste finnas fler måndagar än fredag, och minst dubbelt så många måndagar som helger. Det är ungefär så deprimerande måndagar känns iallafall.

Men denna måndagen är rätt okej för mig. Sov lite för länge, "ledig" från skolan idag med, så jag behöver inte åka till Skara förrän ikväll.
Senare i eftermiddag är det hockeymatch på nian igen!! Jippi!! Bortamatch (dvs den är i Skellefteå)
Nu är det bara att hoppas på att det går lika bra som det gjorde i förrgår, eller nästan lika bra iallafall!! =)
Kommer kanske en liten rapport om matchen också om jag hinner...

Har precis ätit lite middag, och sitter nu och kämpar med PBL-arbetet. Denna veckan handlar det om Hållning av exotiska djur. Hur tråkigt är inte det? Dessutom skiljer det sej så otroligt. En hamster, en fågel och en skäggagam räknas allihop till exotiska djur, men dom bor ju inte i samma miljö direkt... Usch.
Men imorrn ska vi ha redovisning av det. Ärligt talat bryr jag mig inte speciellt mycket om detta fallet. Träffar man ett exotiskt djur så får man väl friska upp minnet då istället...

Har gjort en klöspelare till Morgan idag också, eller ja, den är inte riktigt klar. Bottenplattan ska vadderas och kläs med ett leopardfläckigt tyg, men jag har ingen vaddering, så klödträdet får vänta till påsklovet med att bli färdigt.

Påsklovet är om två veckor: Underbart!!
MEN, sista dagen innan påsklovet ska vi ha tenta, vilket innebär att det är mindre än två veckor kvar till tentan!! NU BÖRJAR JAG BLI NERVÖS. Denna tentan är enorm, och vi har inte ens gjort allt som ska göras innan tentan heller... Jobbigt är det...

Examensarbetet fortskrider nu iallafall. Fick tag på min handledare igår, så vi ska träffas och gå igenom mitt arbete nu på onsdag. Det ska bli skönt att få veta hur hon menar med vissa grejer, så att jag kan få klart arbetet till slut... =)

Nu är det nog dags för mera PBL-arbete.

Ett tips: Ska du skaffa ett exotiskt djur, gå gärna in på Djurkliniken Roslagstulls hemsida, där finns riktigt bra med information faktiskt..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0