Nån som vill skänka mig fritid?

Haha, min fritid har verkligen gått från "för mycket" till "vart fan tog den vägen?"

När jag först flyttade till Karlstad hade jag ingenting att göra när jag kom hem från jobbet, förutom att kolla på tv, sitta vid datorn och gosa med Morgan.
Sen började jag gå på hockey, så då hade jag nått att göra 1-2 kvällar i veckan.
Sen kom O'Malley in i familjen, och då hade jag helt plötsligt två katter att underhålla.
Sen fick jag ett erbjudande att testa på SATS, och där har jag ju uppenbarligen fastnat. :) Även fast jag inte gick på två pass som jag planerat in under helgen.
Jag fick prioritera bort dagens BodyBalance för att få lite rent i lägenheten.
Men nu är det fräscht och fint här.
Dammsugit, torkat golven, bytt till julgardiner i köket, och fått upp lite julsaker. Adventsljusstakar, en stjärna på fot och en julgransmatta. (Utan julgran...)

Och, fritid, nästa vecka har jag ingen sån.
På måndag är det sats, på tisdag och torsdag är det hemmamatch i hockeyn, på onsdag jobbar jag kväll som vanligt, och på fredag ska jag troligen träffa miin kattvakt.
Hur ska jag hinna träna? Jag hinner i princip bara träna på måndag, och på helgen. Och på onsdag förmiddag om jag är riktigt duktig, men så duktig (och morgonpigg) tror jag knappast att jag är...

Och nästan ännu viktigare: när ska jag hinna se New Moon? Hur länge går den i Karlstad egentligen? Den har redan gått i två veckor, och jag har fortfarande inte hunnit se den! Skäms på mig!
Jag får se till att se den på fredag kväll kanske, eller lördag...

Haha shit, det är nästan jobbigt med två hemmamatcher med så kort mellanrum... :) Men då lär ju iallafall min hockeyabstinens stillas lite... haha.

Nu får det bli sängen. Morgan och O'Malley har redan somnat. Morgan på skrivbordet framför mig och O'Malley på mysmattan nere på golvet.
Godnatt på er!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0