Förresten!!

Jag var ju på match igår också jue!!

En match vars två första perioder kantades av riktigt dåligt spel, men en smått fantastisk Rahm i målet som gjorde att vi fortfarande inte låg under med sjuttielva-noll.
Sen kommer Axelsson och petar in en retur precis innan andra perioden är slut, och under sista periodpausen väcktes något slags hopp.
Klacken drog igång ännu värre i sista perioden, och så gör Bartecko så att matchen blir oavgjord och går till förlängning.
Och så gör Bartecko sitt andra mål (och tredje poäng) för kvällen och avgör hela matchen!

På nått sätt lyckades Färjestad med nått som vi inte lyckats med på många matcher denna säsongen.
Vi höll oss kalla i underläge, vi kom tillbaka, vi vände och vi vann!

3-2. Aldrig har väl en seger varit så oförtjänt med tanke på hur dom första två perioderna såg ut. Men poäng är poäng, och vi fick dom!

Dessutom vann vi läktarkampen med hästlängder! Hade ens Djurgården med sig någon klack kan man fråga sig?

Kvällens Ramsa: "Hur låter en apa? Hohohohoho" :D