Nya batterier.

Haha, japp, nu har jag äntligen bytt batterier i tangentbordet så att jag kan skriva ordentligt utan att behöva trycka på varje tangent femtielva gånger.

Först och främst! OS-GULD!!!!! Jag trodde väl aldrig att jag skulle tycka att curling var spännande, men igår satt jag faktiskt och kollade på Sverige - Canada. (Fast jag zappade lite mellan slagen).
Och när Sverige fick 2 poäng i sista rundan och det gick till förlänging var jag så nervös!
Jag trodde aldrig dom skulle klara det och så när Canada får dålig träff på sitt sista slag och Sveriges sten ligger kvar så skrek jag rakt ut! Haha!
Det betydde ju dock att jag var uppe till fyra inatt... och så hade jag bestämt mig för att åka in till stan och träna nu på förmiddagen, så det har inte blivit allt för många timmars nattsömn inatt.

Nåja, jag har iallafall äntligen tränat igen! Tränade sist på tisdag i förra veckan, så jag kände mig riktigt riktigt otränad, men tydligen fanns de flesta musklerna kvar där de skulle. Ett Corepass och 3,6 km på löpbandet senare så sitter jag här hemma igen och äter ostkaka med hjortronsylt till frukost...

Nu ska jag surfa runt lite på nätet, och sen ska jag göra någon slags rokad på mina gardiner, och kanske byta ut julgardinerna i köket till normala gardiner...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0