Cleaning lady...

Nu har jag äntligen kommit igång med städningen som jag lovat mig själv i två veckor. (Och så hamnar jag här för att berätta om det istället för att vara duktig och fortsätta städa...)
Har iallafall hunnit plocka ihop disken så att allt står vid diskhon och väntar lydigt på mig.
Äntligen är all kattsand bortsopad från golvet, och snart väntar både dammsugning och golvtorkning så att det blir riktigt riktigt rent.
Sen blir det till att fortsätta med diskning och matlagning, vet inte riktigt vad jag ska laga, men nått måste man ju ha att leva av, så det lutar åt att det blir något med kyckling och sweetchilisås. Och broccoli. Ungefär vad jag brukar äta, variation = 0. Tur att kyckling är mumsigt!

Igår krossade Färjestad äntligen Fusklunda! Åh så dom förtjänade det!
Kämpade som djur genom (nästan) hela matchen!
Det syns verkligen att något hänt i laget dom senaste matcherna.
Dom kämpar, som spelar med fart, dom har slutat slarva med passningarna och framför allt, dom VÅGAR gå på mål istället för att bara passa passa passa. Dom vågar bestämma sig för att ta pucken själva och åka och göra mål.
Igår var det tre såna situationer; Dragan, Åsa och Mackan. Helt underbart att se såna vändningar! Speciellt när det blir mål också!
Ståplats kokade minst sagt! Både i stämning och i temperatur!
Upptäckte dock när jag kom hem att jag kanske inte borde ha skrikit riktigt så mycket som jag gjorde, finns inte så där väldigt mycket röst kvar i mig just nu.
Men vad gör man inte när en duktig kille skuttar upp på plattan och manar på en! Då kan man ju inte göra annat än å ge allt man har!

*återgår till hushållssysslorna* (Tänk om man hade nån mysig pojk som ville hjälpa en, eller iallafall hålla en sällskap)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0