Dagens Inline-VM

Det började lite sådär halvtaskigt.
Ingen fart. Inte mycket till anfall, bara dom där perfekta rakt-i-magen-på-målis-skotten. Som dessutom gjorde att jag dom två första perioderna tyckte "Satan vilken stabil målvakt dom har"
Efter första perioden stod det 1-1. Och hur den andra slutade kommer jag inte riktigt ihåg, typ 3-1 eller något sånt...
Sen i andra började det rinna iväg. Åt rätt håll.

Dick började få lite flyt med sina skott, och så vips blev det mål igen, och igen och igen.
Speakern hann inte ens ropa ut målet förrän det blev mål igen!

Ganska underhållande faktiskt!
Dom stackars rödklädda hade inte någon större chans under andra halvan av matchen.
Och Walle fick in ett riktigt tjusigt mål, a la Foppa (?). Han fintade, åkte på ena sidan av målvakten, sträckte ut klubban och la in pucken på andra sidan målvakten i en ovaktad decimeter mellan stolpen och målvaktens skridsko.

Slutresultat: Sverige - Slovenien 11 - 1

Fotade dessutom med mobilen, men min Bluetooth verkar ha lagt av, så det blir inga bilder just nu...