God Morgon!

Nu är jag hemma igen efter tandkursen i Halmstad, har lärt mig massor känns det som, tandröntgen bland annat och hur man drar ut lite tänder från döda rävar.
Får dock hoppas att dom tänder det är "meningen" att jag ska få dra ut inte sitter lika jäkla hårt som dom satt i rävarna...
Hotellet var helmysigt, så himla skönt att bo på hotell jämfört med vandrarhem!
Det finns frukost, sängarna är färdigbäddade, egen tv på rummet, eget badrum och man behöver inte städa efter sig när man lämnar. Man bara slänger handdukarna på golvet och går därifrån! :)

Resorna till och från kursen var dock inte av det bästa slaget, och ändå drabbades jag inte speciellt hårt.
På vägen ner till Halmstad stannade vi i Varberg, för det visade sig att det skett nån sorts olycka längre söderut så vi skulle inte komma längre med tåget.
Dom fixade bussar, men det tog nästan en timme innan bussarna kom och kunde köra oss vidare.
Kom till Halmstad 1,5 timma senare än jag skulle.
Marie däremot, en annan tjej som åkte till kursen ifrån Karlstad lämnade Karlstad en timma senare än mig, men kom till Halmstad ca 8 timmar senare än mig!
Hur det är möjligt att en resa från Karlstad till Halmstad ska kunna ta 13 timmar är ofattbart, bara SJ som lyckas med sånt.

Så igår när jag kom till Göteborg visade det sig att tåget mot Karlstad var inställt, varför fick vi inte veta. Som tur hade dom fixat bussar och vi åkte ifrån Göteborg vid nästan samma tid som tåget skulle gjort.
På centralen i Göteborg träffade jag Linnea som jag jobbade med på hästsjukhuset förrförra våren, min dåvarande hockeykompis :) som numera pluggar till veterinär i Köpenhamn.
Tyvärr tappade jag bort henne och vi hamnade inte på samma buss norrut, hade varit kul att prata mer med henne!

Så imorse när jag vaknade kändes det som att jag hade sovit hur länge som helst, men fortfarande var trött. Eftersom Morgan var hungrig så fanns det inte mycket annat att göra än att gå upp och mata katterna.
Och vad förvånad jag blev när jag kollade på klockan! Hon var inte mer än halv tio! Var nästan bergsäker på att hon skulle vara minst ett eller nått!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0