Kräftstjärtspasta

Inspirerad av Gordon Ramsay.
Förändrad av dåligt utbud på affärn... :)

½ finhackad röd chili
2 finhackade vitlöksklyftor
1 burk kräftstjärtar, grovhackade. Häll av laken.
Färsk fettuccine (Fanns en variant med citronsmak som jag köpte)
Creme fraiche
Salt
Peppar
Persilja
Olivolja

Koka pastan.
Häll olivolja i en stekpanna.
Börja med att fräsa chilin och vitlöken, häll sedan på kräftstjärtarna.
Låt kräftstjärtarna hinna bli varma, dom ska inte stekas länge för då blir dom sega.
Häll på creme fraiche i valfri mängd.
Häll av och blanda ner pastan i stekpannan.
Vänd runt.
Har man färsk persilja lägger man på den nu. Jag hade torkad persilja, så jag hällde på den samtidigt som jag fräste chilin och vitlöken.

Färdigt!!

Supersmaskigt blev det!



Nu drar jag iväg på marknad, får se om det finns något roligt, eller om det bara blir tittande.
Molnen ser sådär lagom regntyngda ut också... :(


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0