Allt i ett...

Tänk att dagar kan vara så olika.
Tidigare i veckan kom jag hem efter jobbet och hade lust att gräva ner mig någonstans, önskade att jag kunde få vara arbetslös ett tag och slippa allt.
Men idag kommer jag hem efter jobbet och är lugn.
Trevliga patienter, nöjda och glada djurägare (trots att dom fått hem mer eller mindre tandlösa pälsklingar), ett lagomt arbetstempo och arbetskamrater på gott humör.
Varför kan inte alla dagar vara såhär?

Ikväll står matlagning på schemat. Matlådedags. Har flera rätter planerade, men insåg precis att jag inte har några lådor hemma. Tydligen har jag lyckats samla alla mina tomma matlådor på jobbet.
Dessutom är jag utsvulten, skulle ha börjat med maten för länge sen.

Till helgen väntar bowling och utgång tillsammans med tjejerna på jobbet, det ska bli roligt, var väldigt länge sen jag var ute med det gänget.
Sen har jag ju i och för sig ändå inte varit särskilt nykter dom senaste helgerna tack vare min nya bästa vän.
Hade en jättekul helg förra helgen. Det var bara planerat som en middags- och spelkväll, men efter en liten stund insåg vi att vi båda var sugna på utgång och dans, och så blev det.
Diskuterade pojkar, och insåg att hon tänkt para ihop mig med en kille jag faktiskt varit (är?) intresserad av.
Inte mig emot.  (ping...^^)
Min hjärna har redan vandrat alldeles för långt in på det spåret.

Lite lustigt - har två gånger på ganska kort tid blivit "anklagad" för att ha hånglat med någon på dansgolvet. Ingen av gångerna har det hänt på riktigt, endast i betraktarens egen fantasi.
Den gången det faktiskt hände var det inte ens nån som såg mig...

Well...
Kommer inte på något mer att skriva nu. Morgan sitter här bredvid och glor på mig och tycker att jag ska ägna mig åt honom istället.
Får väl se till att börja med maten nån gång, annars kommer jag antingen få laga mat hela natten och/eller svälta ihjäl...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0