Elliott 20 veckor

Han växer och växer.
Varje gång jag träffar någon som jag inte träffat på en vecka eller mer får jag höra "jösses vad stor han har blivit!"
 
Och det är sant. Han ligger på en stadig viktökning på ungefär ett kilo i veckan och idag blir han 20 veckor.
Tänk att min lilla plutt snart är 5 månader gammal!
Tänk att jag har varit hundägare i nästan tre månader!
Inte konstigt att jag hittar hundgodis och bajspåsar i nästan varenda byx- och jackficka...
 
I söndags var han på utställning på 4H-gården här i Karlstad tillsammans med sin ena syster (Ellen) och två av sina bröder (Elton och Eddie).
Riktigt kul att se hur bröderna vuxit! Ellen träffar jag ju oftast flera gånger i veckan, men det var lika kul att träffa henne också. Och alla mattarna såklart! :)
Ellen blev BIR (Bäst i rasen) och femma i gruppfinalen. Eddie blev BIM (Bäst i motsatt kön). Elton blev tvåa i klassen (tror jag man kallar det??) efter Eddie, och Elliott blev trea.
Alla syskonen fick hederspris och vi blev även bästa uppfödargrupp!
 
Mys med syster yster!
 
Nästa helg är det dags för utställning igen, men den här gången i Arvika. Blir spännande att se vilket resultat vi får då.
Det är bara jag och Märit som ska dit då, plus en Hovawart till men det vet vi inte vilken det är och i vilken klass den tävlar.
 
För några dagar sedan var jag och Märit ute och spårade med hundarna. Ett kort blodspår och ett personspår till Ellen och Elliott och varsitt långt blodspår till Agnes och Bodil.
Elliott var inte så duktig på blodspåret, han hittade på en himla massa andra saker att göra istället. Typ kolla efter vart syrran va nånstans och äta lite rådjursbajs som låg bredvid spåret.
Men han spårade nån meter här och där iallafall, och hittade leksaken i spårslutet så då fick han godis och massor med beröm.
Personspåret gick mycket bättre. Han hittade spåret nästan direkt och följde det i princip hela vägen. En gång gick han av det och gick tillbaks och hittade det igen. Jätteduktigt!
Försökte leka med leksaken i spårslutet men det var inte särskilt intressant. Godis är mycket roligare än leksak, så han fick en halv näve korv istället.
 
Fina hoffegänget!
Bodil, Elliott, Ellen, Agnes.


Kommentarer
Anonym

Du glömde nämna att blodspåret va SEXTON timmar gammalt och att smart-ass ett å två spårade samtidigt med de stackars nybörjarhundarna så det blev jättesvårt ;)

2013-11-24 @ 23:39:10
Märit

Hann trycka enter innan jag skrev att det var jag ;)

Svar: Hehe, tänk det förstod jag nästan att det va du ändå. :)Ja, så med tanke på det så kanske han/dom egentligen var superduktiga!?
SweetPeach

2013-11-24 @ 23:39:54
URL: http://www.sunnanhof.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0