Lördag!

Jaha, det var det där med att blogga ja... Har lite tid över just nu så jag tänkte passa på när jag ändå fick lite lust.
Sitter i soffan och slöar och äter vitlöksbröd med hummus medans Elliott ligger i andra änden av soffan och sover som en stock.
 
Igår kom Martin hit och det var hans födelsedag igår så vi firade med potatisgratäng och färdiggrillad kyckling och några avsnitt Stargate Atlantis och så fick han en liten present av mig. Sen tog vi en kvällspromenad med Elliott innan vi totaldäckade i sängen båda två.
 
Idag åkte vi till Värmskog och åt räkmacka. Elliott fick följa med och sitta vid bordet och han skötte sig jättebra. Sen tog vi en promenad däromkring, väldigt mätta och belåtna, och hittade en skylt som det stod "Bad" på, så vi undersökte vart man hamnade och hittade en liten fin övergiven badplats. Så jag släppte lös Elliott så han fick stolla sig lite och oj så roligt han hade. Ut i vattnet och upp på land och runt i cirklar och ut i vattnet igen. Rullade sig i sanden och skakade sig så sanden och vattnet yrde runt om honom.
Sen åkte vi hemåt, råkade stanna till vid godisaffären i Nyängen och köpte "lite" godis och sen hamnade vi hemma. Avslutade födelsedagsfirandet med glass, chokladsås och färska, svenska jordgubbar. Å så gott!
Efter ytterligare ett avsnitt Stargate så var Martin tvungen att åka hem, så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med resten av dagen. Ska snart ut med Elliott en sväng och sen kanske jag tittar lite på Eurovision, det är ju nästan ett måste, men jag lär nog inte orka titta klart på det. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att åka med Märit till Dala-Floda och vara med på Mentaltest (för hund) och det ska bli väldigt spännande!
 
Sen sist jag skrev har det väl hänt både massor och ingenting.
Jag har jobbat en hela massa, både på röntgen och vårdavdelningen och polikliniken och operation. Ena dagen lugnt och långtråkigt och andra dagen totalkaos.
Martin var här en sväng efter Kristi Himmelfärd och då var vi duktiga och städade min balkong, vilket kanske inte är så himla roligt, men det var väldigt skönt att få det gjort iallafall.
Sen jobbade jag kväll en dag och sen åkte jag upp till Sunne igen på lördagen och vi sådde några fler frön och satte potatis. Ska bli kul att se när alla grönsaker och grejer börjar spreta upp genom jorden.
Vi var även in till ruvhönorna och tittade till dom. Tre stycken satt och myste på varsin liten hög med ägg. Och dom kläcktes häromdagen! Små dunbollar som jag inte har sett ännu, men snart så!
 
Jag har även pysslat massor med tävlingssektorarbete. Jag sitter ju i tävlingssektorn på Hammarö Brukshundklubb och i år blev jag ansvarig för SBK Tävling, vilket innebär att jag ska vara kontaktperson för folk som vill anmäla sig till våra tävlingar, jag ska skriva och skicka PM innan tävling och sådär. Så denna veckan har jag tagit emot efteranmälningar till en tävling vi ska ha om ett par veckor. I början hade vi bara 7 anmälda, men nu har vi allafall 10 stycken, så det är roligt!
 
I onsdags var jag och tränade med Märit på Hammarö, jag tränade både Elliott och Eddie. Fast Eddie blev det mest lek med för han kan inte så mycket... Elliott blev det lite linförighet och platsliggning och lite rally, lite ställande under gång och väldigt mycket blandat. Han va rätt trött på kvällen kan man säga...
 
Å till veckan blir det intensivt. Ska börja tidigt både måndag och tisdag, och på tisdag kväll ska jag vara figurant på mentalbeskrivning för hundar på Hammarö, måste plugga på anvisningarna lite inför det känner jag, så att jag kommer ihåg allt. Sen ska jag jobba kväll onsdag-söndag. Blir tufft, men så går det när man byter till sig kvällshelger utan att kolla schemat lite bättre. Är iallafall ledig måndag och tisdag veckan därpå och sen ska jag jobba natt onsdag torsdag. Men veckan därpå ska jag jobba helg IGEN. Blä. Men dagtid då åtminstone. Har aldrig jobbat daghelg nån gång så det ska bli "intressant".
 
That's all for now! Nu blir det hundpromenad i kvällssolen!! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0