Natti natti!!

Skriver ett litet inlägg innan jag går och lägger mej!

Idag blev det dags att åka ner till Skara igen, och förlåt om jag är lite tjatig, men det är bara TRE skoldagar kvar!!! (iallafall för mig och mina klasskamrater.)
Då får vi en vacker brosch som det står Djursjukvårdare på (tror jag) och skickas ut i stora vida världen (eller iallafall Sverige) till diverse arbetsplatser!

Så, nu sitter jag iallafall här nere i Skara, och har precis proppat i mig lite rabarber som jag hade med mig hemifrån. Rabarber är så sjukt gott!! Iallafall dom smalare "stängerna". När dom blivit tjockare så blir dom surare.
Fick precis rapporter hemifrån om att Morgan sitter och väntar på mig i fönstret. Stackarn. Han fattar inte riktigt att jag inte kommer hem förrän på lördag.
Men jag är nog mer ledsen än han är... Min lille kisse!
Men nu slipper han iallafall flyttstressen, och det tycker jag är skönt. Tycker verkligen inte om att se honom vettskrämd.
Och nu får han bo i paradiset flera månader!! Massor med folk som det går att fjäska till sig mjukmat ifrån och dessutom nästan obegränsad utevistelse!

Imorgon ska vi träna på massage, och ha en föreläsning om nånting om hästarna nere på Helsingborg. På kvällen skulle det bli utspark, men det är tydligen inte så många som anmält sig, så det verkar som det blir fotbollsturnering istället.

Och jag behöver städastädastäda. Och packapackapacka. Och duschaduschaduscha, hårbottnen kliar så jag håller på och bli galen!
Så nu är det nog dags att stänga av datorn, hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen (den är iallafall full med katthår, så där luktar det nog Morgan!!).

MINA GRISAR!!


Kommentarer
Marica

Awww, söta katter! Lycka till med flytten och hoppas de sista skoldagarna går bra!

2009-05-26 @ 12:23:25
URL: http://www.renbebis.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0