Frii!!!

Jag är fri! Jag är FRI! JAG ÄR FRI!!!
Fri från dom där sabla syntetiska hormonerna som förstör mitt liv på så många sätt!
Nu kör jag au naturel och har förhoppningar på att livet kommer bli mycket ljusare!

Idag har jag dessutom hjälp mamma ute i trädgården, sått morötter och sockerärter, satt och gödslat potatis och vattnat lite, och dessutom fyllt på vatten i dammen.
Härligt väder, helt underbart med massor av sol!!
Senare ikväll ska vi ner till Ön och lyssna på sång och kolla på fyrverkerierna. För en gångs skull ska jag inte vara med och sjunga i kören. Hade ingen lust iår.
Men först ska mamma toppa mitt hår litegrann!

Nu ska jag ut igen och hjälpa mamma att plocka in alla grejer!

Dagens jogging.

Eller ja jogging är väl synd att kalla det. Det blev iallafall 5 kilometer drygt på ca 55 minuter.

Tyvärr lyckades jag få ont i hela vaderna, på båda benen, efter bara en kvart, så det var nästan plågsamt att ta sig hem.
Men en ordentlig promenad i solen blev det ju iallafall!!
Brorsan skulle upp till Bengtsfors, och då följde jag med och tog gamla järnvägen hem. Enligt kartorna på eniro är det 5,2 kilometer.

Duktig mej iallafall!!

Nu ska jag köra in lite kyckling i ugnen så att man kan få mat nångång!!

Avloppsrensning.

Fy tusan. Det finns inte tillräckligt med äckliga ord för att beskriva hur det var.
Har iallafall rensat både badkarsavloppet och handfatet. Hår och äckelpäckel.
Dessutom tror jag att jag listat ut anledningen till varför det luktar så enormt mycket avlopp. Antagligen har det varit stopp nånstans längre ner i systemet, så att den äckligare typen av avloppsvatten stigit upp till mitt avlopp.

BLÄÄÄ!! Men nu är det bara att förtränga det, tvätta händerna femtielva gånger och så har jag sprejat rumsdoft i hela lägenheten, så nu luktar det lite rosor istället för avlopp! =D

Nu ska jag göra lunch. Kyckling och ris!!

Joggat!

Japp, nu kan jag vara lite stolt över mig själv!
Efter Robinson gav jag mej ut på en liten tur.

Betyg på skorna och löparstrumporna: Toppbetyg!! Jättesköna skor satt jättebra på foten, kände inte alls av mina sneda fötter. Löparstrumporna var de mjukaste strumpor jag någonsin haft på mig! Kändes lite som att gå på moln skulle jag tro...

Det blev inte direkt nån lång sväng, troligen runt 3 kilometer. Men man får nog börja långsamt, annars tröttnar jag nog direkt.
Lite lustigt egentligen. Skara är världens dödaste stad på kvällarna, men när jag ger mej ut för att jogga på kvällen, för att jag inte vill synas, då möter jag inte mindre än 4 människor och 10 bilar... Suck...

Tankarna gick lite lustigt under min tur dock...
1. Tusan, nu ömmar det i benhinnorna, jaja, det är nog inte så farligt.
2. Nu ömmar det på nått annat ställe... Note to self: kolla vilken muskel/sena som sitter lateralt på smalbenet. Jag måste ju veta vad den heter som gör ont... =)
3. Oh nej, nu ömmar det mer i benhinnorna... gaah!

Dessutom upptäckte jag att det inte är speciellt bra att springa på bilvägar eftersom dom lutar lite mot vägrenen hela tiden... Tror det var anledningen till punkt 2, för det slutade när jag kom in på gångvägarna... =)

Nu ska jag duscha, och sen ska jag sova extra gott!!

Äntligen!!

Äntligen har jag fått gjort det som jag sagt att jag ska göra imorrn i ungefär två veckor.
Jag har fått tummen ut och köpt joggingskor!!

Gick in på Sportringen och kikade, och då hittade jag ett reabord. Hittade ett par snygga Asics med guldiga detaljer på. Letade fram en åtta och provade. Körde in mina egna inlägg och travade runt i dom ett tag. Jättebra verkar dom!
Dessutom, rea var det ju! Dom hade kostat 1400, men nu behövde jag bara betala 999:-
Göett!

Passade på att köpa ett par löparstrumpor också. När man "tjänade" pengar på skorna, så kunde jag ju köpa det!! Fast 149:- för ett par sockar.. Dom MÅSTE vara sjukt bra!!  =)

Förhoppningsvis får jag tummen ur en gång till och skuttar ut och testar dom imorrn!

Dessutom har jag tvättat idag äntligen. Det började ta slut i lådorna om man säger så...
Ska ner och hämta det sista alldeles strax, och sen ska jag gå och lägga mej i en säng med alldeles nya och fräscha sängkläder! *love*

Har inte haft så mycket fredagsmys idag.. eftersom jag tvättat och sprungit fram och tillbaka till tvättstugan hela tiden...
Men lite grönsaker doppade i chipsdip blev det iallafall. Och Pepsi MAX, gott gott gott!!

Hörs imorrn!

(Förhoppningsvis kommer det då en recension av både löprundan, skorna och sockarna... hihi

Gäsp!!

Jag fattar inte riktigt vad det är med mig.
Jag är jättetrött efter Mission 24 och för lite sömn, men ändå går jag inte och lägger mej!! Jag sitter i soffan och slöglor på tv:n bara. Skulle lika gärna kunna ligga i sängen och söööva.

Och nu är klockan midnatt igen!!
Törstig är jag och ont i huvudet har jag, så det är ett tydligen tecken på : Gå och drick vatten och lägg dej sen för guds skull!!

Idag har vi haft en föreläsning i diabetes på hund och katt. Så himla intressant! Speciellt när man kan relatera till släkten.
Och får veta på varför p-piller/graviditet kan utlösa diabetes, som jag blev varnad om förr. Skulle väl inte bli förvånad om jag fick diabetes nån gång egentligen. Två fall i nära släkt, och predisponerande preventivmedel (bara tills nästa fredag!! weeii!!) och övervikt.
Inte bra. Inte bra alls.

Jaja, imorrn ska vi åka på studiebesök (igen), känns inte som vi gör annat nu för tiden....
Vi ska iallafall åka till Laxå och kolla på rehabilitering av nått slag. Kommer inte riktigt ihåg vad det var. Och så skulle vi bli bjudna på jättegod mat också!!
Så fördelen är väl dessutom att jag förhoppningsvis kan sova lite på bussen också, och kanske vara hyfsat pigg imorrn så att jag kan steka lite potatis och kebabkött. Skulle jag ju gjort ikväll egentligen, men det blev ju inte gjort...

Nepp. SÄNGEN!! Godnatt!

Mission 24.

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Ja klockan är två på natten.
Anledningen är att jag, och fyra klasskompisar till, samt ett gäng programmerare, grafiker och designers (dataspel) från Skövde sitter och spånar på ett dataspel som ska handla om hästanestesi.
Idén är att det ska bli som en virtuell sövning, så att man kan testa en massa grejer, utan att det gör något om låtsashästen skulle dö.

Så nu har jag gått hem för att sova några timmar. Kände att jag och dom andra djursjukvårdarna inte hade nått direkt att tillföra när datamänniskorna ska sitta och rita och programmera... =)

Men imorgon halv åtta ska jag vara tillbaka, så då blir det livat igen!
Riktigt skojigt är det! Framförallt nu när man får berätta en massa grejer om anestesi, till folk som inte har en aning om vad det är för något. Då upptäcker man liksom att man kan HUR mycket som helst!! Trots att vi inte läst nån anestesi sen i julas! Helt fantastiskt vilket minne man har, när man väl försöker använda det...

Två glada nyheter idag dessutom!!!

1. Jag har precis skickat in mitt examensarbete!!! Weii! Har inte fått mejl ifrån handledaren att jag FÅR skicka in det, men det sket jag faktiskt i. Har hon nått att klaga på, så får hon skylla sig själv att hon inte svarade på mina mail tidigare. JAG är nöjd och det är faktiskt det som är viktigast!!

2. Vi i klassen fick mass-sms tidigare idag. HELA KLASSEN KLARADE TENTAN VI HADE INNAN PÅSK!!!
Det är så sjukt fantastiskt!! Jag trodde absolut att jag skulle få någon slags rest på det, men jag klarade mig!!
Detta ska firas till helgen! (en liten vinare kanske!! hihi)

Nepp, nu ska jag sova om jag ska orka upp till skolan igen om 5,5 timme...

Trandansen + Söndagen!

Japp igår var det sittning. Skojigt!
Hade lite klädproblem dock. När jag drog på mej den svarta kjolen och den rosa blusen upptäckte jag att det såg hel konstigt ut tillsammans. Eftersom den svarta kjolen sitter i midjan, och den rosa blusen är ganska tajt, så såg det väldigt lustigt ut när blusen korvade sig i midjan.
Så av med den blusen och rota runt i skåpen. Till slut blev det ett svart lite glansigt linne istället.

På sittningen var det skoj. Jag fick väldigt trevliga bordsgrannar, och för en gångs skull hade dom lyckats få ta på ett GOTT vin. Det var nog första gången det hänt faktiskt! Dom andra gångerna har det antingen varit rött vin (bläää) eller sura vita viner (mera bläää). Igår var det ett vitt vin, men med alldeles lagom syrlighet.
Ecologica nånting hette det. Får nog nästan köpa mej en sån flaska nån gång.. =)

Till förrätt var det caesarsallad. Eller ja, det var det som det stod på menyn iallafall... Det var en väldigt lustig variant av Caesarsallad, eller så beror det på att jag bara ätit den som finns på McDonalds.
Det var iallafall ett tiotal salladsblad, nån sås, några brödkrutonger och något väldigt starkt. Kan ha varit färsk pressad vitlök i såsen eller nått sånt. Och parmesanost (blää) tror jag det var också.
Huvudrätten däremot var jättemumsig!!
Det var kyckling, i nån slags gräddsås, med Mango Chutney (det MÅSTE jag köpa) och klyftpotatis och sallad.
Jösses Amalia (hehe) vad gott det var! Jag var tvungen att gå två gånger!!
Efterrätten var också väldigt god!
Det var ett plastglas, i botten var det hallon, ovanpå det var det grekisk (tror jag) yoghurt blandat med lite sirap och ovanpå nån slags smulad kaka. Kan ha varit osötade digestive eller lågprisdigestive för det smakade inte ett smack av smulorna. Men yoghurten och hallonen var iallafall jättegoda! Alldeles lagom sötma!!

Måltiderna varvades med bordsskålar, massor med prat och skratt, snapsvisor (eller vad man ska kalla det) en tillspexad transdanstolkning med Helium... =). Och en redogörelse för hur en herre och en dam ska bete sig i en hiss samt hur den korrekta handkyssen utförs... Hahaha! Lustigt värre!!

Efter maten var det dans såklart. Till liveband denna gången. Några killar och en tjej som går på musikutbildningen i Skara spelade. Dom var jätteduktiga. Endast i Skara spelar väl livebandet en blandning av Oasis, Britney Spears, Vengaboys och Drängarna??

Strax innan ett gick jag hem. Trött som bara den och med hemskt ont i fötterna...
Klackskor, sneda fötter och tre timmars dans går inte bra ihop!

Imorse vaknade jag pigg och glad! Och idag har jag i princip inte gjort nånting. Har slösurfat på internet, spelat dataspel och kollat på Skönheten och Odjuret. (och lipat ögonen ur mig.) Jag kom inte ihåg att S&O var så sjukt rörande!

Funderar på vad jag ska göra med resten av dan.
Ska nog iallafall ta och torka bort sminkränderna och pallra mig bort till ICA och köpa lite mjölk. Är så sjukt kaffesugen! Men utan mjölk kan man inte dricka kaffe jue!!

LÖRDAG!!!

Idag är det lördag och jag mår som Frostiestigern; Grrr-eat!
Solen skiner, och jag vaknade tack vare den, en halvtimme innan alarmet skulle ringa..

Igår kväll städade jag. Slängde ut dammiga/katthåriga mattor på balkongen så att dom fick vädra sig ordentligt. Höll nästan på att glömma dom ute igen, men kom på det precis innan jag somnade, så jag fick slänga mej ut på balkongen i nattlinne och dra in mattorna... =)
Igår rensade jag dessutom mina återvinningslådor, så nu har jag fem kassar som jag ska gå bort till återvinningscontainrarna med.
Lyckades dessutom tömma dammsugarpåsen, så sen ska jag ta och dammsuga hela lägenheten också, och kanske till och med våttorka golvet! Och ner i källarn och boka tvättid till förhoppningsvis nästa helg.

Examensarbetet är skickat för plagiatkontroll, it's out of my hands now.

Jag har bokat tid för att ta ut p-staven som förstör mitt liv.

Och som om det inte vore nog med alla glädjeämnen så är det sittningsbandy och sittning ikväll!!
Ska bli så skojigt!!
Förra sittningen var ju i november = evigheter sen, så det ska bli riktigt riktigt kul!
Jag ska ha på mej en blank svart kjol och en blank rosa top, så det blir nog rätt snyggt det med!!

Nu ska jag ta på mig riktiga byxor (istället för mysbyxor) och gå ut till återvinningen! Den ligger ju typ 50 meter ifrån ytterdörren så det är smidigt, =)=)

Hörs kanske senare!!

Syrligt.

Detta kommer vara ett lite småsyrligt inlägg skulle man kunna kalla det.

Idag fick jag äntligen svar från min handledare... Men hjälpte det mej komma närmre målet? Nej inte över huvud taget.
Vi ska skicka in det för plagiatkontroll, och då ska vi få en kod som handledaren har.
Den koden har hon ingen aning om vad det är för något, hon kanske har fått den säger hon, men säger åt mej att ta kontakt med en annan handledare om det istället...

Suck vad trött jag blir!!
Och inte skrev hon med några kommentarer till det senaste inskicket heller! Jag skickade in det för 3 (!) TRE veckor sedan!!

Vad fan ska man med en handledare som inte handleder? Och som dessutom inte ens finns i Skara för att gå och prata med.
Hon ska tydligen vara här i slutet av nästa vecka. Men HALLÅ?? Då är det ju försent!! Arbetet ska lämnas in på måndag!!
Gissa om det här kommer hamna i utvärderingen!!

Torsdag.

"Nu" har jag kommit hem från skolan. Eller rättare sagt för en timme sen.

Efter skolan cyklade jag ut till coop och handlade, men trots det glömde jag en massa saker, så jag får cykla ut nån mer dag...
Det var riktigt skönt att cykla. Hela Skara är ju platt, så det är ju inte direkt nån utmaning att cykla... =)

Det viktigaste jag köpte var gravad lax (som vi, på en föreläsning, fick lära oss att man ska äta med försiktighet eftersom det kan innehålla parasiter (har glömt bort vilken) om laxen inte varit ordentligt fryst innan) och tunnbröd.
Senare idag när jag blir hungrig igen, eftersom jag tyvärr redan hunnit äta lunch, så ska jag rulla in ett par laxskivor i tunnbröden och bara njuuuta.
Jag menar, det kan ju inte bli annat än gott!

Och eftersom gravad lax är pissdyrt, så köpte jag rökt kalkon och laxröra att blanda i resten av tunnbrödena... hihi.

Resten av eftermiddagen ska ägnas åt mitt examensarbete. Ska göra att finlir till slut. Sen ska jag förhoppningsvis kunna skicka in arbetet. Men "tyvärr" måste jag få tag på min handledare först för att få dom senaste kommentarerna... Fattar inte varför det tar så lång tid... Jag skickade in den senaste versionen veckan innan tentan, dvs i slutet av mars, och nu har det gått över två veckor och hon har fortfarande inte kontaktat mej!!
Jag blir så ledsen/arg när risken finns att jag lämnar in mitt arbete för sent för att handledaren tar för lång tid på sig... En handledare som dessutom bara jobbar då och då i Skara, dessutom väldigt SÄLLAN... Så det är jättesvårt att få tag i henne, och inget telefonnummer har jag heller...
Suck Suck Suck.
Å andra sidan kan jag ju se det så här: Jag kan vara jättestolt över mig själv, för jag är klar med examensarbetet. (enligt mej själv) Och om nån gnälller på att mitt arbete tar tid, så får dom gnälla på min handledare istället...

SOMMARJOBB!!

Har ju glömt att skriva att jag fått sommarjobb också!!
Iofs säkert en del som redan vet om det ändå, och jag ville inte skriva nått här förrän jag skrivit kontrakt på det.

På Bohunsläns Smådjursklinik i Uddevalla kommer jag att jobba 2,5 månad i sommar!
Skojigt!!

Vart jag tar vägen sen få framtiden utvisa...

Annandag påsk.

Idag är det en annan dag än påskdagen. Det är annandagen... (haha - man måste ju garva åt sina egna skämt när ingen annan gör det...)

Tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mej, men kan inte riktigt komma på vad jag ska skriva om.

Idag hade vi iallafall lite kalas, mina mostrar & co kom hem och vi åt smörgåsar och drack kaffe och sånt.

Sen åkte jag ner till Skara. Denna gången blev det iallafall en ganska odramatisk resa. Tack så mycket!!
Det mest dramatiska var när jag och husvagnen jag låg bakom blev omkörda av en långtradare som tyckte att 90 på 100-väg var för långsamt.
Snacka om att pulsen gick upp där! HATAR att bli omkörd av lastbilar! Ett felsteg från dom och jag ligger upp och ner ute på åkrarna... eller nått...
Kom hem och upptäckte att alla mina ampelliljor växt något ENORMT. Massa nya fina blad och stoooora sticklingar på en av växterna... :) Dessutom har min ena orkidé fått två nya stjälkar, så nu kommer det nog snart fina blommor på den hoppas jag!
Sen upptäckte jag naturligtvis att det behöver städas... När jag nu ska ta mig tid till det...
Nån gång i förra veckan hade Senäte visning för nån på min lägenhet... Tur att jag inte var här, för då hade jag nog skämts ögonen ur mig. Kattlådan var långt ifrån rensad... :(

Imorgon ska vi lära oss massor om endoparasiter (mask och sånt). Inte jättekul, men väldigt bra att kunna eftersom folk alltid undrar om det...
Eftermiddagens föreläsning var frivillig har jag för mig... Djurhållning gnagare och kanin. Får se om jag går på den... Har lust att gå ut till sportaffären och köpa mej ett par joggingskor istället för mina tillbaka-på-skatten-pengar (som jag iofs inte fått än, men ändå....)

Nä, med tanke på att klockan är tjugo i midnatt och Morgan ligger i soffan och snarkar så är det nog dags att sova.
Speciellt när jag ska upp åtta imorrn och inte gått upp så tidigt på en väldigt dryg vecka... :)

Men ett HÄRLIGT påsklov har det varit iallafall!!

En ny version av en gammal lista

För att jag inte har nått att göra när jag sitter och väntar på att åka till bion.

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Vi satt och åt kvällsmys hela familjen, och så gjorde pappa ett lustigt ljud med munnen, så jag fick ett sånt där härligt superfniss som aldrig ger med sig... Det var roligt! (fast det kanske var i förrgår.. hmm)
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Sov så skönt så skönt.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Loggade in på Facebook en snabbis.
Det sista du sa högt?
Är det åkadags?
Vad har du druckit idag?
En himlans massa kaffe, och julmust.
Vad var det senaste du åt?
Janssons Frestelse, köttbullar och senapssill!! <3
Vad var det senaste du köpte?
Ett kilo godis.
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Mörkt träbrun
Vad är det för väder hos dig just nu?
Soool! Underbar sol!
Godaste glass-smaken?
Vaniljgräddglass, som man häller starkt kaffe i och rör om. Mmmm.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja. Andra eller tredje kanske.
Sover du tungt?
Om man säger så här: Det finns en anledning till att katterna aldrig går till mig på morgonen för att få komma ut eller få frukost. Dom har sedan länge insett att det är lönlöst att försöka få upp mig...
Drömmer du mycket?
Ja en hel del, fast ganska skumma drömmar.
Mardrömmar?
Sällan. Isåfall handlar dom alltid om nått viktigt som brinner ner. Typ huset.
Det första du tänker på en "bra" morgon?
Åh vad härligt väder! Eller Åh vad gott det ska bli med lite kaffe..
Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Neeej!! Jag vill soooova!!
Vilket ämne var roligast i skolan?
Matlagning på gymnasiet. Just nu är det tänder som är roligast..
Trivs du med ditt jobb?
Ja, jag har ju inte börjat jobba som djursjukvårdare på RIKTIGT, ännu, men jag tycker det är jätteroligt! Ta hand om djur, få hjälpa djur, ta blodprov, vara med på operationer. Jättetrevligt!
Favoritklädsel?
Hemma: Mjukisbyxor. Men om jag ska vara social är det jeans och en topp av nått slag som gäller.
Favoritlåt just nu?
Josh Groban - To Where You Are.
Vad ser du om du tittar åt höger?
En gammal väggklocka och ett bord med en massa blommor på.
Vad gör dig glad just nu?
Att ha lov och vara hemma hos familjen. Och att Morgan får vara ute i solen!
Vad ska du göra härnäst?
Åka till bion och sälja biljetter.
Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu:
Glad, men lite orolig för att jag tror jag lyckades bränna mig när jag solade förut...
Favoritgodis:
Choklad!!! Och "skolkritor"
Kläder just nu:
Jeansbyxor från GinaTricot, brun topp med en örn på från H&M.
Musik just nu: 
Ingen musik. Hör bara tickandet från ovan nämnda klocka.
Sommarplaner:
Jobba, jobba, jobba och jobba. Kanske hinna med en tur till IKEA eller så.
Hur många kuddar sover du med:
Två.
Spelar du nåt instrument:
Tvärflöjt, mycket sporadiskt.
Morgon- eller nattmänniska:
Natt! Jag kan nog vara uppe nästan hur länge som helst...
Vem är viktigast för dig: 
Just nu är det Morgan!
Bio eller promenad:
Beror på om man ska göra det själv eller med någon.
Är du kittlig:
Oja! Don't touch my feet!!! Or my knees!!
Snarkar du:
Det händer nog ibland. Fast min katt snarkar mer.
Stjärntecken:
Skorpion.
Äckligaste insekten:
Älgflugor, sådana platta som man inte kan borsta bort. Bits gör dom också!! Och myror, om dom räknas till insekterna... :S
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Tankeläsning.
Vad vill du jobba som?
Det som jag ska jobba som.
Stökigt eller välstädat?
Halvstökigt. Svårt att hålla rent med två långhåriga katter i huset...
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Nej aldrig i livet!! Då dör jag!!
Gillar du att sjunga?
Ja det är skoj tycker jag... Sjunger hela tiden nästan. Hemma och i bilen iaf.
Anser du att du är stark?
Nej inte speciellt.
Vad gör du om du får hicka?
Håller andan och sväljer.
Vad längtar du mest efter just nu?
Filmen ikväll.

Påskafton!

Glad påsk allihopa!!

Idag har jag legat ute på altanen och solat! Helt underbart!!
Tidigare idag var jag och mamma uppe i Bengtsfors och kollade på påskparaden som gick där... Det var inte så mycket att se egentligen, men det var ju kul att se så mycket folk ute på Bengtsfors, det är inte varje dag man ser det.
Och dessutom så åkte vi vägen om Godisfabriken på vägen hem, och jag "råkade" köpa 960 gram lösgodis...
Hehe... ooopss...
Får hoppas det tar ett tag att äta upp den där sabla påsen också...
Måste verkligen skaffa mej joggingskor snart, så att jag kommer ut på dom där joggingrundorna som jag drömmer om...

Jag har precis anmält mig till en påbyggnadskurs i Anestesiologi som ska börja i höst. Vet inte riktigt om jag kommer ångra mej, men det känns lika bra att läsa det nu direkt, inte efter ett tag när man glömt bort en massa teoretiska saker...

Snart ska jag åka upp till Bengtsfors igen, men med pappa denna gången. Gran Torino går på bion ikväll och jag har lovat att jag ska sälja biljetter.
Tar ju inte så jättelång tid så...

Sen blir det hemfärd igen, och senare ikväll ska det kollas på Robinson och sen på The Wedding Date.
The Wedding Date är en jättebra film, men hon den rödhåriga som är med i Will & Grace, och en man som jag inte vet vad han heter, men snygg är han iallafall.
Den är jättegullig... En sån där film som man sitter i soffan och flinar och lipar på samma gång... :)
= MIN typ av film... Haha...

Nä nu får jag göra mej iordning för ikväll!! :)
Kan ju inte åka till bion i bikiniBH och minikjol direkt...

SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!

Till slut var det avgjort!!!
Efter fem hårda matcher, ett antal utvisningar och domare som dömer lite som dom vill... Dvs underligt.

Men till slut gick det vägen!! Underbara Färjestad! SM-GULD 2009!!
Nu kan jag gå in i deras shop och köpa mej en ny SM-GULDsTröja!!!

Älskar Färjestad, nu och för evigt!!

Några härliga skärmdumpar!!



Tack för den här säsongen killar!!
Kommer sakna Jönsson massor, men har en känsla av att han inte kommer lämna Färjestad, även om han inte finns kvar på isen... :)

Färjestad - HV71

Först satt jag och svor åt dem. Varför kan dom inte hjälpa varandra? Varför kan dom inte skjuta? Varför passar dom så dåligt? Varför får dom inte kontroll på pucken?
0 - 1 kom. 0 - 2 kom. Jag tyckte inte det var roligt att kolla längre, och var glad att jag inte fått tag på en ståplatsbiljett.
Sen kom 1 - 2, och då blev matchen lite mer intressant, men fortfarande alldeles för skakig...
Sen kom det underbara 2 - 2!
Och det blev sudden.
En jäkla nervig sudden.
Vet inte hur många chanser dom fick men missade med små marginaler hela tiden... Grr.
Straff på Gustafsson. Jag var egentligen aldrig orolig för att han skulle missa den, men helt säker kan man ju aldrig vara.

Sen kommer äntligen SKOTTET och STYRNINGEN!
MÅÅÅÅL!!
Jag ser hur nätet buktar ut när pucken går in. Helt j*vla fantastiskt!

3 - 2!
3 - 1 i matcher. Imorgon, IMORGON, kan det bli SM-guld!!!
Fatta vad underbart!!

Biltvätt.

Idag har jag spenderat dagen i tvättningens tecken.
Tvättat sängkläder och tvättat bilen.
Så nu är det så rent och fint överallt. "Bara" bilens insida som kanske inte är så himla ren, men orka!

Funderar på om jag ska ta en promenad ner till ICA och köpa lite påskgodis att smaska på till hockeyn ikväll... Fast det är ju lite onyttigt förståss, får se hur jag gör...

Ska iallafall försöka mig på att slinga håret sen. Har hittat en sån där fjantig plastmössa med hål i som man ska pilla ut hårslingor med en virknål igenom.
Brukar ju gå sådär, men låter man det ta lite tid så kanske...

Hör väl kanske av mig om hockeyresultatet senare ikväll!!
Förhoppningsvis är dom ju en match närmre SM-guldet. HOPPAS HOPPAS!! =)

Färjestad - HV71.

Då var det klart!!
3-1 slutade matchen till Färjestad och numer står det 2-1 till Färjestad i matcher med två raka hemmamatcher nästa vecka!

Det kan gå bra! Det kan gå väldigt bra!!
Det kan bli GULD till KARLSTAD!! Det är dit det ska!

Hoppas hoppas.

Och jösses vad avundsjuk jag är på alla som får se matcherna i hallen!!!

Söndag.

Japp nu är det söndag igen!!
Men denna söndagen infinner sig ingen söndagsångest, för imorgon är det ledighetsmåndag.
ÄNTLIGEN påsklov!! Det ska bli så skönt!!
Två dagar har redan gått och jag har inte gjort ett SMACK, och det är så himla skönt!!

Igår satt jag och firade att tentan var avklarad tillsammans med min bror, lite vin, kex och robinson.
Robinson är roligt tycker jag... Fast det var bättre förr...
Synd för henne som fick åka hem, men mår man psykiskt dåligt så är det nog inte någon speciellt bra ide att sitta kvar i ett träsk med dåligt med mat...
Men med vinet var det nog nått konstigt... Först blev det snurrigt och glatt men sen gick nog min levermetabolism på högvarv och gjorde mig bakis på en halvtimme. Skitläskigt var det... Men som tur var gick det över så småningom...

Nu ska jag gå upp på mitt rum och fixa lite... Ska ju "snart" flytta hem alla mina grejer igen, så det behövs lite plats att ställa allt på... Jobbigt... Men det finns en hel del grejer i mitt rum som borde slängas/säljas.
Har sjukt mycket ungdomsböcker iallafall, Kitty, Tvillingarna och Sabrina, fick jag sålt dom för en tia-tjuga styck så är jag nästan rik!!

Hörs senare! I eftermiddag är det hockeymatch igen =)=)=)

Monster VS Aliens.

Den ska jag se senare idag. Råkar ju ha Sverigepremiär här på bion hemma...
Dessutom fick brorsan ett sms från kioskpersonalen, som inte kunde jobba, så då får jag rycka in istället och tjäna mej en liten pengaslant också... =)
Det sitter inte helt fel.

Nepp, nu ska jag gå till köksbordet och dricka lite elvaskaffe... =)

Ska försöka få bilen tvättad i helgen också... Lite väl mycket salt och asfalt och skit på den nu...
Då blir det till att testa Turtle Extreme Nano-tech... Namnet låter ju som att det ska vara superbra...
Upp till bevis!!

Förrresten?
Är det nån som läser min blogg som ha råkat köpa den rosa "Betty Boop Tunic" från Gina Tricot?
Någon som vet hur den är i storleken? Och hur den sitter?
Den fanns inte på Överby, så vill jag ha den måste jag köpa den från webshopen, och det är ju inget skoj om den inte passar...

Färjestad - HV71

4-1 igår också! Fast denna gången vann Färjestad! Underbart!!

Tyckte dock fortfarande att domarna var lite partiska. Fast den gången det märktes mest blev det ju mål till Färjestad ändå, så jag får väl förlåta domarna för den här gången...
Det var ju dessutom nya domare så... =)

Gött gött gött!!

Imorrn är det match i Jönköping igen! Nedsläpp klockan 16.
I'll be infront of the TV.

Hade tänkt fixa en ståplatsbiljett tills tredje hemmamatchen, men tji fick jag.
Dom släpptes imorse klockan tio, men när jag gick in på ticnet så verkade alla ståplatsbiljetter redan vara tagna... =(

Ja ja, jag får väl klara mig ändå...

Ljuvligt ljummet ljvårväder.

Tog en promenad till affären nyss och köpte.... Chocolate Chip Cookies.... igen....

Nåja det var ju inte DET som var det viktigaste.
Jag köpte ju faktiskt färdigrätter och tentagodis också... =)

Nej, vädret är helt underbart!! Lite småblåsigt, men trots det dryga 13 grader i skuggan. Säkert uppemot 20 i solen kan jag tänka mej. Ordentligt varmt!!

Så på min promenad var det ljuvligt ljummet! Hade inte velat gå in igen egentligen om det inte varit för mina färdigrätter som tinade...
Synd att det ska vara en sån här dag när man sitter och tentapluggar. Man längtar ut hela tiden!!
Och om jag inte hade haft en norrbalkong så hade jag ju kunnat sitta på den och plugga... Men det blir lite väl kallt... Dessutom blåser säkert papperena iväg... hehe...

Nej, nu har Morgan fått sin middag så då är det dags för mig att äta lite lunch. (eftersom vid lunchtid åt jag ju frukosten)
Hittade några köttfärsbiffar och potatisgratäng i frysen, så det får det bli.
Och lite Chocolate Chip Cookies till efterrätt!! Eller lite... nja... snarare hela paketet.... hihi

Färjestad - HV71

Nää, egentligen hade jag inte tänkt skriva nått, men ändå kan jag inte hålla mej.

Färjestad börjar jättestarkt och sen tar HV över. Så långt är jag med.

Men är det nödvändigt att ha kommentatorer som uppenbarligen hejar på HV??
Är det nödvändigt att ha domare som OCKSÅ är partiska och släpper en massa HV-utvisningar men tar minsta lilla utvisning på Färjestad??
Är det rättvist nånstans?

Svaren är NEJ, NEJ, NEJ.

Fy fan. Hoppas det är nya domare nästa match. Och hemskt gärna nya kommentatorer också.
Ska det vara riktigt rättvist så kan dom ju ta dit några Färjestad-partiska...
RSS 2.0