I väntans tider.

Fast inte vilken väntan som helst. Nu går jag och väntar på Elliotts officiella resultat av höftledsröntgen.
Vi var på Ulvsby igår kväll och röntgade honom och det såg fint ut iallafall, så nu är det bara att vänta och se vad SKK säger.
 
Elliott var inte riktigt lika nöjd som jag över att åka till Ulvsby och få lugnande.
Så här såg han ut efter han hade fått sin uppvakningsspruta och lyckats ta sig upp på benen igen.
Det var vingliga kalvben och en tom stirrande blick som gick ut ifrån kliniken.
Sen åkte vi hem, jag firade med sushi och Elliott slocknade i soffan och snarkade gott ett par timmar.
 
 
Veckan från helvetet är äntligen över. Eller veckan kanske det inte ha varit fel på egentligen, bara hemtentan som jag spenderat större delen av veckan med. Fy tusan. Det är nog den värsta hemtentan jag gjort hittills. Var nog tvungen att läsa varje fråga 10 gånger innan jag fattade vad dom menade, och att sen hitta information i all litteratur (och det är inte lite litteratur) har tagit en evighet. Totalt blev det sex fullskrivna sidor som blev inlämnat och jag är nog nöjd med det jag skrivit, visst man kan alltid skriva mer, men frågan är om det hjälpt.
Hoppas på godkänt iallafall, för den där hemtentan vill jag aldrig behöva skriva om.
 
I tisdags var jag på första inskolningsdagen på Djursjukhuset och det var väldigt roligt. Men det var väldigt lugnt, trots att vi hade ganska många patienter inskrivna. Jag fick vara med på vårdavdelningen och se hur det funkar där och det var trevligt. En rättså soft dag med fika både på för- och eftermiddagen i lugn och ro.
 
I går hade jag praktik på Pedodontin, det vill säga specialistkliniken för barntandvård här i Karlstad. Det var också intressant, men jag känner mer och mer att jag tagit rätt beslut att hoppa av utbildningen i det här läget. Jag minns när jag var på praktik när jag gick i Skara. Allt (eller iallafall det mesta) var jätteintressant och jag sög i mig kunskaper och ville prova så mycket som möjligt själv. Nu vill jag helst bara titta på, och även om det är intressant att lyssna på när tandläkarna och hygienisterna och sköterskorna pratar så kan jag inte riktigt se mig själv göra samma sak. Jag tror att människor är för krångliga för att jag någonsin ska känna mig trygg och säker i arbetet.
 
Och idag lussade vi på Djursjukhuset. Jag var inte nervös alls innan, men blev nervös precis när vi började gå in, så när vi stod framför alla människor och sjöng så var jag tvungen att hålla ljuset med båda händerna för att det inte skulle skvätta stearin över hela mig. :) Men det gick väldigt bra, alla sjöng rätt och det lät väldigt fint och vi fick mycket beröm efter åt.
Vi blev filmade också, så här kan man titta och lyssna på oss. Yours truly lyckades hamna i bild typ hela tiden...
LÄNK. YOUTUBE
Och efter vårt framträdande åkte jag vidare till Ulvsby och jobbade lite.
 
Så, så här i efterhand kan man väl säga att det har varit en väldigt varierad vecka med alla möjliga arbetsplatser på schemat.
Och helgen blir nog trevlig den också. Imorgon händer inte så mycket, så ska jag plugga och förhoppningsvis göra klart sista temat i ena kursen, för det ska in i början på nästa vecka. Och på söndag blir det, som jag skrev i förra inlägget, en dejt. Wihoo!!
Så helvetesveckan kanske blir bästa veckan någonsin till slut?
 
 
Go'natt!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0