Ännu en helg är över!

Då så, några dagar har passerat sedan mitt förra blogginlägg. Jag börjar ju nästan bli duktig på att skriva lite oftare igen. Vi får väl se hur länge det håller i sig. :)
 
Va ju som sagt hemma i torsdags och jag blev kvar över natten till och med. Bestämde mig för att det vore skönt att slippa köra hem i beckmörker.
Passade på att sätta på vinterdäcken på bilen så att det är gjort, känns som att det kan tänkas bli minusgrader snart. Fyllde på spolarvätska och kollade oljan och lite sånt där som behövs ibland men som aldrig blir av. Oljan hade visst behövts kollats tidigare, för den hade sjunkit under minimum-strecket. Oops...
Som tur var så hade brorsan en flaska med rätt typ av olja så jag fick ett par deciliter och när jag kom hem så åkte jag till Biltema och köpte en egen flaska för att fylla på lite till.
Vi firade min födelsedag, åt god mat och wienerbröd och tårta till efterrätt. Gott!!
Brorsan har köpt en ny mobil till sig själv så jag fick ärva hans "gamla", ungefär en likadan som jag hade förut. Sååå skönt att ha en lite vettigare mobil igen, kunna läsa vad som står på skärmen utan att behöva kisa och kunna ta finare kort igen. Får bara hoppas att jag inte faceplantar denna i asfalten också.
 
Och igår var det ju MH. Det blev en tidig morgon, men konstigt nog var jag inte så himla trött. Däremot tog resan lite längre tid än jag tänkt så jag blev lite försenad, men dom hade inte kommit igång med något ändå när jag kom, så det verkade inte göra nått. Vi gjorde iordning banan och fördelade momenten mellan figuranterna. Jag fick sköta lilla bytet och vara ett av de två spökena.
Det var en intressant dag, dels för att det var så varierande raser, en schäfer, en rottweiler, en malinois, en korthårig collie, en flatcoated retriever och tre långhåriga collies. Det var väldigt olika reaktioner mellan raserna och jag såg både reaktioner som jag blev förvånad över och som jag förväntade mig. Och utan att säga för mycket kan jag väl säga att de flesta av mina ras-fördomar bekräftades... Både på gott och ont.
Också väldigt kul att jämföra dessa individer med E-kullens MH. Och man kan ju undra, trots att jag är lite partisk, varför man någonsin skulle vilja skaffa sig någon annan ras än Hovawart.
 
 
Vi blev klara väldigt tidigt, typ kvart över tre, trots att det var åtta hundar.
Det var rätt skönt, då hann jag gå en lite längre promenad med Elliott. Och jag var väl ute i en timme iallafall, och hann nästan tillbaks till bilen innan det blev mörkt.
Sen åkte jag hem och förväntade mig att jag skulle däcka i soffan, men konstigt nog gjorde jag inte det. Jag var pigg och uppe i varv på nått sätt, men fick ändå inte så mycket gjort.
 
Idag var det meningen att jag skulle vara på klubben och träna rally klockan 11, men tyvärr så ville inte min kropp det. Vaknade vid halv elva (efter att ha stängt av alarmet i sömnen vid åtta) och hade så ont i huvudet att jag det tog ett tag att ta sig ur sängen, och ännu längre tid att ta sig ut med hunden.
Att åka å träna var det inte att tänka på eftersom det inte kändes som att jag KUNDE tänka. Tråkigt. :( Får hoppas att vi ordnar till en träning snart igen.
Huvudvärken gick över till slut iallafall, nån gång fram på eftermiddagen.
 
Nu sitter jag här och tittar lite på hur den kommande veckan ser ut. Och det ser väl inte så kul ut direkt. Vi har närträff på skolan måndag - fredag, alla dagar är heldagar utom imorgon.
Det allra tråkigaste är att det blir mörkt så tidigt nu, så Elliotts långpromenader blir i mörker. På lunchrasten hinner man ju inte med särskilt mycket tyvärr, trots att jag prioriterar Elliotts promenerande högre än mitt eget lunchätande.
 
Nä, dags att sova. Gonatt!
 


Kommentarer
Malin

Härligt med hundklubben :) som barn spenderade jag många timmar där med mamma och vår hund Foxy. Har många finna minnen därifrån.

2014-11-05 @ 20:59:03
URL: http://marlineblogg.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0