Påskledigt!

Så himla skönt med många dagars ledigt! Fast jag är lite vilsen i dagarna. Tur att mobilen håller reda på vilket datum det är åtminstone...
 
Torsdag och fredag var jag hos Martin. Han jobbade på dagen, så jag åkte dit lagom tills han slutat. När jag kom dit spenderade vi lite tid med att skapa en rollspelskaraktär till mig, med statistiker och allt möljligt. Jag fattade i princip ingenting i början, efter en liten stund fattade jag mer, men det är ett invecklat spel det där.
Sen åkte vi och handlade, fixade mat och kollade på film.
Dagen efter var vi ute i skogen och härjade, eller ja, härjade och härjade... Jag fick köra fyrhjuling (wihoo!!) och vi åkte och hämtade några stockar och pinnar som M sågat ner. Så nu behöver jag inte gå till gymmet den här veckan heller. Vilken tur!
Sen åkte vi hem till några av hans kompisar för att spela rollspel. Det var roligt, men komplicerat. Men jag gick iallafall därifrån klokare än jag var när jag kom dit. Vem vet, det kanske blir en rollspelare av mig också, iallafall nån gång då och då, inte minst för att det är lite mysigt och sitta och vara nördig. Man känner sig så fri på nått sätt när man kan vara precis så nördig som man är på riktigt och ändå inse att man inte är nördigast i rummet! ^^
 
Idag tog jag med mig djuren hem till Billingsfors istället, vi har ätit påsklunch på restaurang och Elliott har badat tassarna i en sjö. Han tyckte nog det var lite kallt för han lyfte väldigt ordentligt på fötterna varje steg han tog i vattnet.
Sen har jag även varit duktig och bytt däck på bilen, och imorrn ska jag dammsuga och städa och försöka få ordning på alla grejer jag har i bilen. Suck. Känns som ett evighetsgöra, men det där baksätet (och framsätet) ser verkligen helt hemskt ut just nu.
"Var sak har sin plats" vore rätt skönt, men så ser det inte ut nu...
Sen är det bara att boka in tid för besiktning och hålla tummarna för att det går vägen...
 
Imorgon ska jag även baka tårta! Någon morotskakeliknande tårta med frosting i mellanlagren också. Den verkar intressant, så det ska bli kul att se vad jag får för resultat. Får väl återkomma om det antar jag. =)
 
Go'natt på er folk!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0