Alla Hjärtans Dag (och lite till)

Har haft en mysig helg tillsammans med Martin igen.
 
Förra helgen jobbade jag kväll fredag-söndag så då hann vi aldrig ses, så därför var det extra kul att äntligen få ses igen.
Lördag förmiddag spenderade jag tillsammans med ett gäng andra tandnördar, för då hade vi fallmöte med Svenska Sällskapet för Djurtandvård och vi gick igenom lite olika röntgenbilder och behandlingar som folk hade gjort.
Väldigt intressant och väldigt trevligt, både informationen och att få träffa folk man inte sett på länge.
När mötet var över kom Martin och hämtade mig där och fick hälsa på alla mina vänner som var där. Nästan så att det var lite nervöst, men vi överlevde båda två. =)

Sen åkte vi och handlade ingredienser till våran Alla Hjärtans Dags-middag. Det blev baconinlindade kycklingbröst fyllda med fetaost och soltorkade tomater, och så hasselbackspotatis till det. Och så bakade vi Kärleksmums också.
Lite klyschigt och väldigt väldigt gott. Det är också väldigt mycket roligare att laga mat när man lagar den tillsammans med någon. Och med tanke på hur mycket beröm jag får för min matlagning så kommer jag nog bli mallig snart...
Jag fick en ros också, det hade jag inte väntat mig, men den var väldigt fin och luktade fantastiskt. Det luktar ros i hela köket nu så ibland går jag in där och bara myser.
Tyvärr verkar någon av katterna verkat tro att rosens gröna blad är sånt man ska tugga på, för igår hittade jag tre stycken små spyor med lite intorkad vätska och massa små gröna bladbitar. (O'Malley är huvudmisstänkt.)
 
 
 
Vi åt mat, såg på film och delade på en flaska vin. Det visade sig att vinet inte alls passade bra till maten, för om man drack vin samtidigt som man åt så va vinet jättesurt. Så det blev vatten och mjölk istället och så hävde vi i oss vinet när maten var uppäten, hihi.
 
Elliott passade dessutom på att äta lite Alla Hjärtans Dags-middag han också. Jag hade gömt resterna väldigt väl i köket trodde jag, men ville inte ställa in det i kylen eftersom det fortfarande var för varmt. Men han fick tag i och käkade upp ett helt kycklingbröst. Han blev lite kass i magen igår av det, men det verkar ha ordnat upp sig tills idag. Morotspure is da shit!
 
På söndag tog vi sovmorgon och gjorde i princip ingenting, och sen skulle jag på möte på Brukshundsklubben så då åkte Martin hem till sig igen.
 
 
Idag har jag jobbat och efter jobbet fortsatte jag att hänga på jobbet och lyssnade på en föreläsning om kattens beteende som ett par kollegor hade.
Det va rättså lugnt på jobbet idag, förmiddagen var faktiskt nästan riktigt långtråkig för att det var så lite att göra, men efter lunch blev det mer fart. Trots att det varit så lugnt (eller kanske därför) känner jag mig alldeles slutkörd idag.
Ska ut med Elliott en sväng, men sen ska jag faktiskt ta och sova. Imorgon jobbar jag eftermiddagspass så då får jag lite sovmorgon igen. Fast jag kanske omvandlar det till en långpromenad i solskenet på förmiddagen. Om det blir nått solsken förståss...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0