Måndag

Jaha, "ledig" måndag idag, betyder tentaplugg. Eller nått åt det hållet iallafall.
Tänkte att jag skulle logga in här och gnälla lite som omväxling till dom senaste inläggen.
 
Tenta på torsdag, men hjärnan har redan bestämt att jag har slutat plugga. Uppenbarligen.
Har suttit delar av förra veckan, delar av helgen och idag och läst i böckerna, skrivit anteckningar och svarat på gamla tentafrågor. Inte riktigt hunnit med så mycket som jag hade velat.
Har liksom ingen lust att plugga, och inte ens tidspressen har väckt mig ännu.
Har antagit att tentaångesten skulle sätta in idag men det har den inte gjort, vilket till viss del känns lite oroväckande. Jag vet inte om jag kan så mycket som behövs för att klara tentan och jag har ingen lust att plugga till omtenta och låna hem alla böcker igen när jag väl börjat jobba och kan göra roliga saker på min fritid istället. Typ pussas.
Och vara i skogen med Elliott i timmar.
 
Imorgon och på onsdag har vi dessutom seminarie och därmed muntlig redovisning igen. (Suck.)
Det är ju iallafall färdig, så det ska "bara" redovisas. Men jag hade ju tänkt att jag skulle träna på det några gånger innan så att jag känner mig lite säker på vad jag ska säga. Får väl ta och läsa igenom det innan jag somnar ikväll iallafall, så ordnar det sig nog.
Och på onsdag går vi bara halvdag, så då finns det lite tid kvar att tentaplugga där också. Då är det bara att läsa igenom alla anteckningar och nöta in dom i hjärnan och hoppas att det sitter kvar tillräckligt mycket där för att jag ska få minst 60% på tentan, för det betyder godkänt och avklarad kurs.
 
Å sen är det bara att hoppas på att folk på Djursjukhuset blir gravida och får barn så att jag kan få ett gravvik. Det vore nice.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0