Sommarjobb!!

Hurra!!! Iiiiiii!!! Aaaaaah!!! Weeiii!! Jippiiii!!

och alla andra glada utrop man kan komma på!

Fick ett telefonsamtal efter föreläsningen i eftermiddags!
Från min praktikhandledare från förra året!
Jag har fått sommarjobb!!
Så sjukt roligt!!
Jobba jobba jobba som en nästan riktig djursjukvårdare på min favoritsmådjursklinik!!
Så lycklig!
Ska dessutom hyra A's lägenhet hela sommaren!!!
Så nu blir jag trollhättebo i tre månader igen!! Hihihi!!

30 januari.

Idag har det varit skola igen. Onsdagsövning.
Lyckades läsa fel på schemat så jag trodde jag skulle ha Anestesiövning på Blå Stjärnan så jag gick till omklädningsrummet för att byta om till grönkläder.
Efter ett tag undrade jag vart min grupp var och varför det var en annan grupp som också skulle ha anestesiövning...
Sen ringde en av mina gruppmedlemmar och sa att hon skulle bli lite sen... Till Etikronden...
Jahaa... då fattade jag det äntligen.
Jag skulle inte ha Anestesiövning... Jag skulle ha Etikrond.

Så det blev att slita av sig grönkläderna och springa till undervisningshuset och leta upp rätt grupprum där...
Men till slut hittade jag iallafall, bara 2 minuter försenad.
Det var en väldigt intressant förmiddag med många bra disskusioner. Till och med jag hade lite att säga för en gångs skull.

En promenad hem i regnet. Var sugen på att gå till ICA och köpa en liten glasslåda. Men jag motstod frestelsen. *DUKTIG*

Om en timme typ är det dags för innebandy! Äntligen!! Ska bli skönt att röra på sig lite igen! Missade ju i måndags på grund av föreläsning som slutade en kvart efter att innebandyn börjat... =(
Ska gå och packa väskan nu... sen ska jag läsa igenom mina kopior till PBL-fallet så kan jag komma igång med det nu i kväll. Vet inte riktigt om det blir nån pub ikväll... Har inte riktigt lust till det... Det var ju så himla mycket festande i fjällen.. och imorrn har vi föreläsning hela hela hela dagen (9-16) och då kan det vara skönt att ha sovit en ordentlig natt.

Så blir det... Lite bastu efter bandyn är skönt. Men puben får nog vänta till nästa gång tror jag. Om inte det är nån kompis som står i puben för då kan jag ju kanske gå dit och snacka en stund...
Den som lever får se!

Tävlingsbidrag.

image125

Jag är med och tävlar!

Motivering: Jag vill vinna en illustrerad bild på mig, för jag har aldrig blivit illustrerad eller avporträtterad tidigare och det vore roligt!!

28 januari.

Tillbaka i skolan igen. Vi har precis haft en introduktionsföreläsning i anestesi... Shit alltså vad mycket det är vi ska kunna!! Vi läser 7 hp om anestesi och veterinärerna läser bara 1,5 hp!! Lite skillnad...
Men intressant är det iallafall!
Igår beställde jag en bok från adlibris som lärarna rekommenderade eftersom boken kunde användas både i ettan och i tvåan (eftersom vi läser anestesi då också) plus att den är bra att ha på påbyggnadskursen som går på distans efter utbildningen är avklarad.
Så det kan nog vara en bra investering iallafall... men än så länge är det iallafall 365 kronor minus i plånboken...
Fattar inte varför studentlitteratur ska kosta så jäkla mycket!!
Finns massor med böcker jag skulle vilja ha men man kommer ju aldrig ha råd med dem!!
Om man inte ska leva på nudlar i en hel månad eller nått... men det har jag inte lust med!!

Det är nog med att jag eventuellt, troligen, ska ha dubbla hyror från mars till november iår... Det är verkligen INTE roligt... Men sånt man får stå ut med.
Jag visste det ju när jag sökte till utbildningen och eftersom detta verkligen är det jag vill göra så står jag ut med det!! Men bara för att jag älskar jobbet, inte för att jag har pengar eller tycker det är skitskoj att flytta.. för det är det inte riktigt... kul att planera flytt och sådär... men packa och packa upp... det tristaste som finns...

Funderar på att göra en ritning och bygga en klösmöbel/mysmöbel till Morgan... men jag vet inte riktigt om jag vågar mej på det just nu... kostar ju lite pengar om man säger så...
Men en ritning kostar i ju för sig inget.. =) Förutom lite papper.

Sitter i datasalen just nu... snart möte med aktivitetsutskottet om en halvtimme.
Alldeles nyss tyckte lampsensorerna att jag satt för stilla så taklamporna släckte sig... haha!!
Efter mötet ska jag gå till ICA och handla... har typ ingenting nästan... bara lite frukt och frysmat och frysta grönsaker... Man kan leva på det... men det är tråkigt...
Jag ska köpa quorn och krossade tomater och göra låtsasköttfärs tänkte jag... och ha lite spaghetti eller nått till det... mums mums!

Nu ska jag dra vidare för lamporna släckte sig en gång till... =(

Snart dags.

Snart dags att bära ut katten i bilen och sätta sig och köra 2 ½ timma sydöst igen.
Skara nästa så att säga.
Får väl se vad Morgan tycker, han har ju bott här rätt länge nu... Hela jullovet och tre veckor till och nu ska han behöva åka bil igen!! Fy tusan vad tråkigt säger han... Gillar inte alls att åka bil.

Nej, nu ska jag packa ner alla grejer i ryggsäcken och sen blir det bilfärd!!
Tjohoo! Back to Skara and school!!

Biltvätt!

Idag har jag och pappa tvättat min bil!
Det var behövligt kan man säga!! En svart bil har nu blivit vit äntligen!!
Skulle väl behöva avfettas och vaxas och sådär.. men det får jag ta hand om nästa gång jag är hemma, då kanske det är lite varmare i luften också så att man inte fryser ihjäl!

Igårkväll var jag på innebandymatch! Damlaget spelade mot Sunne. Och vann!! Med 7-4!
Helt underbart att få komma och se en match där dom vinner! Det har varit lite dåligt med vinster så det var kul att se en vinstmatch iallafall =)
Alla var verkligen jätteduktiga, vi har fått en massa nya tjejer i laget och dom är också riktigt duktiga!

Nu ska jag nog börja ta mig i kragen och skriva PBL-fall, eller iallafall läsa i min anestesibok så att jag vet ungefär vad jag ska skriva för nått... kommer nog behöva gå till bibblan på måndag och hämta mer info... Inte lätt att skriva PBL-fall när nästan hela veckan försvinner i fjällen.
Men har man gett sig in i leken, får man leken tåla. Som vanligt!

Sees!!

Hemma igen!!

Japp då har man kommit hem från skidresan då!
Kom egentligen hem vid sjutiden igårkväll men då orkade jag inte sätta mej och skriva nånting...

Det har varit väldigt roligt på skidresan!
Jag åkte skidor i tre dagar och lärde mig åka carving, alltså "riktig" slalom.

Söndag.
Första dagen. Vi började åka vid midnatt och var uppe i Vemdalen klockan åtta på morgonen.
Hur trött som helst får vi packa ur grejerna ur bussen och in i en stor gympasal eftersom vi inte får tillträde till stugorna kl 15.
Jag hade ingen skidhyra första dagen så jag stod med nere vid liftarna och solade. Det var jättefint väder, helt vindstilla och perfekta backar. Så klart att jag inte hade nått liftkort!! (Irriterande)
Vid tretiden gick vi på afterskin först en liten stund, upptäckte att allt utom Carlsbergs öl på flaska var svindyrt. Sen fick vi nycklarna till stugorna och gick för att hämta packningen och hitta rätt lägenhet.
Hittade lägenheten, packade upp lite grejer, bäddade sängarna, käkade mat.
En del började göra sig i ordning för att festa men jag bestämde mig för att ta det lugnt. Man vill ju inte vara bakis första dagen i backen!!
Sen tog den dagen slut.

Måndag.
Gick upp hyfsat tidigt och ner till skiduthyrningen för att hämta pjäxor och skidor och allt sånt man behöver. Jag bestämde mig redan på morgonen för att förlänga min hyra från två dagar till tre dagar.
Sen gav jag mig ut i backarna, tappade bort dem jag åkte med och fick åka själv en stund tills jag hittade några andra.
Jättefina backar!! Solsken lite då och då men inte lika fint som dagen innan.
Klockan 11 var det dags för GRATIS (!) skidskola. Vi blev indelade i "nybörjare" och "inte nybörjare".
Och eftersom jag räknade mej som inte nybörjare blev jag indelad i en grupp med folk som typ åkt sen dom föddes... jaja...
Vi åkte bort till ett annat fjäll och fick veta att första skidskoleåket skulle vara i en svart backe. För att se vad vi kunde!! Snacka om jag blev nervös!! Har ju aldrig åkt i en svart backe nån gång.
Men det gick väldigt bra! Det var nog en ganska snäll svart backe för jag kom ner till där skidläraren stod och tittade och han sa att detvar bra.
Sen fick vi lite tips på hur vi skulle göra för att förbättra oss och hur vi skulle göra för att svänga på carvingsättet.
Böj ordentligt på knäna, stå mitt i pjäxorna, det är bara benen som ska röra sig, överkroppen ska peka rakt neråt backen och man ska ställa skidorna på kanten och lägga 75% av vikten på ytterskidan ("dalskidan") så svänger skidorna av sig själva.
Jovisst tänkte jag... Men det gick faktiskt jättebra!! Jag fattade hur jag skulle göra och i ganska många svängar fick jag till det på rätt sätt.
Efter skidskolan blev vi ivägsläppta på egen hand, jag åkte tillbaka för att äta.
Efter maten blev det mer skidåkning, afterski vid tretiden och sen hem till lägenheten för att käka middag och slappa lite.
På kvällen var det dags för fest! Började med lite hemmaförfest och sen vidare för att hitta nån annan fest... Sen vidare till högfjällshotellet där dom hade livebandet Överdrag att dansa till! Skitroligt!!
Klockan blev väl ett eller nått innan vi gick hem och sov.

Tisdag.
Ut i backarna igen!!
Idag skulle det vara en skidtävling, differensslalom. Den gick ut på att man skulle åka två åk och ha så lika tider som möjligt i åken. Man tävlade alltså nästan bara mot sig själv. Trean vann 1000:- en tjej från Skara med 0,11sekunders skillnad. Tvåan vann 3000:- (0,09 sekunders skillnad) och ettan vann en skidresa till Funäsdalen, all included och hon hade bara en skillnad på 1 hundradels sekund!!!
Jag hade ungefär 1,6 sekunders skillnad och jag tyckte att det gick jättebra!!
Det var vanliga slalompinnar som man skulle åka runt, jag trodde först inte jag skulle klara det, men jag tror att tack vare skidskolan så fattade jag bättre hur man skulle göra!! Hur roligt som helst! Och vilken kick man fick av att åka!!
Dagen fortsatte med mera skidåkning, afterski på eftermiddagen, hem och käka mat och sen ut på kvällen till hotellet. Det var ett annat band denna kvällen, Skåpmat hette dom. Jag tyckte att dom var ganska dåliga. Överdrag var riktigt mycket bättre!!
Klockan blev väl 2 innan vi gick hem... Så det blev ingen lång natt.

Onsdag.
Sista dagen med skidor!
Åkte bort till backarna där jag åkte med skidskolan, där var det väldigt bra långa backar och vi åkte där ganska länge. Sen åkte jag bort till några andra backar för att kolla på student-SM i storslalom. Det var roligt att kolla på och det var ganska många med ifrån Skara, tror tyvärr inte att dom vann nått men ändå.. =)

Sen blev klockan fyra och liftarna stängde och det var dags att åka och lämna tillbaka skidorna och det. När jag hyrde skidorna hade jag sett en lapp om att man kunde köpa dom skidorna man hyrt om man tyckte dom vart bra. Så jag frågade vad mina skidor skulle kosta. 1000:- fick jag till svar så jag bestämde mig för att köpa dem!! Så nu har jag alldeles egna slalomskidor!! Weiii!!
Skippade afterskin och gick hem för att packa ihop lite istället.
Fick ner det mesta i väskan och hade bara kvar det allra nödvändigaste. Sen blev kvällen kväll och det blev dags att gå till hotellet igen! Så dit gick vi! Samma dåliga band, men jag dansade i alla fall... Man kan ju inte bara sitta still hela kvällen för att bandet suger...

Hem vid två-tiden igen!


Torsdag.

Avresedagen. Upp tidigt för att packa ner allt det sista, bädda ur sängen, vädra sängkläder, göra sig iordning, städa lägenheten. Jobba jobba jobba.

Till slut var vi klara och gick ner till bussen med alla grejerna. Alla fick typ gå två gånger för man hade så himla mycket grejer med sig!! Helt otroligt egentligen!

In i bussen och paxa plats, en liten sväng till ICA och köpa lite färdkost. Festis och en Lion, inte helt fel =).

Klockan blev 10 ungefär och sen bar det av söderut. Jag sov ganska mycket och kollade lite på film. Folk hade med några dvd:er som gick hela tiden.

Vaknade då och då och kollade var vi var och vad klockan var. Vid tvåtiden åt vi mat nånstans i Vansbro och när klockan var sex-halv sju var vi tillbaka i Skara igen! Då var det "bara" att hitta alla sina grejer, inte glömma dom nya skidorna (!!!) och sen ta sig hem till lägenheten!

Gud så skönt att komma hem igen!!


För att lite mer sammafatta resan kan man väl säga så här.

Vädret: Fantastiskt på söndag, sen blev det snöigare och snöigare och blåsigare och blåsigare. Temperaturen låg på 8-10 minusgrader men uppe på fjällen blåste det så man trodde man skulle blåsa omkull eller att huden skulle gå sönder på grund av de vassa snöflingorna som blåste i ansiktet på en...


Maten
: Har ätit minst 2-3 Wasa Sandwich varje dag eftersom Student Skiweek gänget bjöd på dem. Har druckit ganska mycket kaffe för att värma mej, tyvärr ganska äckligt och starkt kaffe men vad gör man inte för att bli varm? Har i princip levt på pasta, ris, köttbullar och falukorv. Inte så nyttigt, men väldigt enkelt att laga =)


Festerna: Ganska lugna. En cider hemma och en öl eller två i baren, ganska billigt alltså. Tyvärr gick ju 60:- åt till entre och 20:- till att hänga in jackan, men det blev ändå ganska billigt. Roligt att dansa till musik och liveband. Synd att jag inte gillade det sista bandet bara...


Bussresorna: Sov sov sov, åt godis, sov sov sov. Men var fortfarande lika trött när vi nådde destinationerna. Men så är det ju när man sover på bussen, det är ingen bra djupsömn direkt...


Pengarna: Klarade jag mig på de 600:- som jag tagit med mej i kontanter? Svar: Ja!! Jag hade till och med 50 kronor kvar!! Jag hade i ju för sig förlängt skidhyra och liftkortet en dag men det betalade jag med kortet och det räknar jag inte. Jag hade redan innan skidresan tänkt hyra skidor en dag extra. Och de 1000:- jag betalade för skidorna när jag köpte dom räknar jag inte heller... =)

sista inlägget.

Knappt en timme kvar tills bussen går nu...
Börjar nästan bli lite nervös... =S

Men det ska nog bli roligt tror jag!!
Hoppas bara att det är bra kuddar i sängarna... Brukar ju alltid ta med en egen kudde vid sådana här tillfällen... men det orkade jag inte göra nu.. lite masigt att släpa på när man åker buss med 70 andra pers...
Men men! Får väl klara mej dom ynka nätterna det är iallafall!

Nu ska jag stänga ner allting och dra ur alla sladdar så har jag inget sånt att oroa mig för under veckan iallafall!!

Är det någon som vill nå mig så finns jag på mobilen.

Ett inlägg till!

Ja, jag hinner nog med att skriva ett inlägg till.
Måste ju uppdatera dagen som varit!
Det här är nog den längsta dagen på länge tror jag!!

Jag har varit och badat idag med Linnea och några killar. Simma några längder, dyka lite, fjompa sig lite i vattnet som det vattendjur jag är, bada lite bubbelpool och basta lite! Mysigt!! =))
Funderar nästan på att skaffa mej ett tio-kort där... men det känns ju lite konstigt nu... Vet ju inte hur länge det gäller och jag är ju inte här så värst många veckor till så jag skulle ju behöva simma mer än en gång i veckan då..
Ja det är ju inte omöjligt... men det är jobbigt att känna sig pressad till att träna.

När jag kom hem från badet vad jag hungrig och sugen på pannkakor.
Så sugen på pannkakor att jag inte kunde tänka mej att göra något annat.
Men en titt i kylen så sjönk mina förhoppningar, ingen mjölk.
Så jag googlade lite och hittade ett recept på internet där man skulle byta ut den vanliga mjölken mot kokosmjölk istället så det testade jag!
HUR GOTT SOM HELST!!
Man behöver nästan inte ens ha något på pannkakan! Det är nästan godare utan!
Om man gillar kokos vill säga!

Nu är det knappt fyra timmar kvar till resan startar och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på...
Jag är klar med skolarbetet och jag har till och med städat...
Nu ska jag diska upp efter pannkaksätningen men sen vad jag inte...

Kanske ska dammsuga lite??
Eller brodera lite? det har jag inte gjort på länge.!

Skidresan!!

Idag gäller det!!
23.45 ska vi samlas vid Smedjan och en kvart senare åker bussen mot Vemdalen!!
Så kul!!
Vet inte riktigt om jag skriver något mer idag, har en hel del att packa och sådär och sen ska jag följa med en kompis och bada troligen!

Men jag kommer iallafall troligen inte ha någon tillgång på internet under skidresan så här kommer det inte bli uppdaterat förrän tidigast på torsdag kväll.
Vi beräknar att vara hemma vid sju på kvällen.
Sen vet jag inte riktigt vart jag tar vägen.
Vi är har resurstid på fredagen så om jag är pigg så åker jag hem direkt på torsdagen, men troligen inte.
Måste skaffa lite information till PBL-fallet som jag bara har nästa helg på mig att skriva också...

Vi hörs på torsdag eller möjligtvis fredag!!

Let's dance.

Man brukar OJa sig över alla stackars smala tjejer man ser överallt...
Men vad har hänt med Uffe Larsson egentligen?
Jag vet ju att han har gått ner en hel del i vikt och så och det är ju bra förståss!
Men han är ju jättesmal!! Titta på hals ben!! Dom är ju smalare än hans danspartners ben!!

Hujedamej som Lina i Emil i Lönneberga sa...

Dagen!!

Idag har vi haft en föreläsning i strålskydd av en kille från Statens Strålskyddsinstitut. Den var riktigt intressant tycker jag och man förstod verkligen vad han pratade om och han förklarade allt jättebra. Suverän föreläsare.
Sen hade vi 1½ timma lunch. Ovanligt lång lunch, men iallafall.
Sen på eftermiddagen var det övningar som gällde.
Först var det en gubbe som visade en röntgenapparat för oss, den hade touchscreen och var väldigt high-tech och sådär... Men jag vet inte ja... jag gillar nog bättre de vanliga manövreringsborden tror jag...
Sen hade vi tandröntgenövning. Vi fick röntga tänderna på ett hundkranie och använda olika exponeringstider och sånt och se lite hur bilden ändrades när man röntgade på "fel" sätt, dvs fel exponeringstid och för långt avstånd från filmen och sådär... Och så fick vi röntga en clementin också... hehe... men när man röntgade den uppifrån så såg man jättebra det där hålrummet som är i mitten av alla klyftorna... =)) skoj.
Sen var sista övningen ultraljud. Vi kollade urinblåsa, lever, mjälte, njurar, magsäck och tarmar på två hundar. Och så kollade vi urinblåsan på en tamråtta!
Tamråttan var hur söt som helst!! Och väldigt tam =)) han klättrade runt på allas axlar och ner i tröjorna och allting... Hur charmig som helst! Jag blev nästan helt kär och har fått ett sånt där "åh-vad-roligt-att-ha-en-egen-råtta"-ryck.

Men så kom jag på att den som nog blir gladast är Morgan... Jaga råttor genom hela lägenheten... Då la jag ner skaffa-råtta-idén. Men nån gång så kanske =)

Gick ut och handlade lite. Lite godis att ha på resan upp till fjällen imorrn natt och lite cider att ha nån annan dag.
Tog ut lite pengar också, som jag hoppas klara mej på under resan. Har lite på kortet också men det vore skönt att klara sig med bara kontanterna...
4 dagar äta lunch ute alla dagar... kanske köpa nått, men troligen inte, på afterskiin. Borde väl klara mej med 600:- eller??? Hoppas det iallafall!! Jag vill och borde inte göra åt mer pengar...

Nu har jag iallafall kommit hem och är hungrig som en varg så jag ska nog försöka få i mej nått att äta innan jag kolar... om jag inte ska vänta en stund till och kanske köpa en pizza sen?? Det är ju gott...

Duktig. Men vad får man för det?

Så är man duktig och vaknar tidigt, sätter in linserna, kletar på lite smink och tar en promenad till skolan istället för att cykla för en gångs skull.
Men vad får man för det?? Ingenting!! Man kommer till skolan och upptäcker först då att man faktiskt inte början förrän klockan 10!!! Då hade jag kunna ligga i sängen en timme till nästan!! Suck...

Men sånt är livet...
Jag träffade iallafall min "gamla" praktikhandledare och en annan kollega här idag. Är väl nån föreläsning eller nått sånt som dom är här på kan jag tänka mej.
Kul att träffa dom och hälsa lite iallafall =))
Hade ju kunnat prata längre egentligen, men jag var ju här typ fem i nio så jag skulle ju till lektion trodde jag...

jaja... ska få tummen ur nån dag och fråga om sommarjobb också. Det vore verkligen jätteroligt att få vara där igen!! =)) Iallafall ett litet tag! Hihi!

Nu ska jag hitta på nått annat igen... fördriva tiden tills vi ska till Löfstedsalen.

Kram

Morgan och lista

Pratade med mamma i telefonen förut och Morgan var i samma rum så nu har jag iallafall hört honom jama lite!! Jag saknar hans jam även fast han gör mig vansinnig ibland!!
Kommer krama och pussa på honom jättemycket när vi ses om åtta dagar!! =)

Måste koppla av lite innan jag går och sover så här kommer en "liten" lista, det var ju ett tag sen...


1. Var hittade du den här listan?
Googlade lite.

2. Var är dina föräldrar födda?
I Sverige, olika delar av Dalsland närmare bestämt
3. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Miljardär, ett monopolliknande spel... =)

4. Vilken är din favoritrestaurang?
Hmm, vet inte riktigt, är så sällan på restaurang. Men Wictoria inne på torget gör jättegoda pizzor!

5. När badade du i en pool senast?
Pool, det var jättelängesen, typ ett år sen.

6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Nja... julpjäserna i mellanstadiet typ... Jag är ingen teaterapa direkt tyvärr... Håller mej till suffleringen helst =)

7. Hur många barn vill du ha?
Två tre stycken förhoppningsvis.

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Sliskig dansbandmusik och musik där man inte hör vad dom sjunger och Güntermusik.

9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Valet?? Det är väl jättelångt till nästa val? Jaja, jag röstar ju inte höger iallafall!!!

10. Vad har du för TV-kanaler?
Har jättekoll... 1:an, 2:an, 3:an, 4:an, 5:an, 6:an, MTV, 4+ och lite konstiga kanaler...

11. Har du åkt moped någon gång?
Ja, typ en gång eller nått när jag åkte med min brorsa för typ 10 år sen... Jag tog körkort istället för att köra moped.

12. Har du busringt någon gång?
Nej det tror jag inte, har haft telefonfobi så länge jag kan minnas.

13. Har du fått felparkeringsböter?
Nepp!! Än så länge är jag besparad det!! Inga böter alls om jag ska skryta =))

14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Hmm. Om någon erbjuder mig 10 miljoner kronor för att göra det skulle jag kanske överväga det, inte annars.
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Alicante i Spanien.
16. Har du en egen trädgård?
Ja hemma har jag det... Eller egen och egen, mina föräldrars är den väl tekniskt sett.
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Tecknat, tecknat, tecknat. Vet inte... kommer inte ihåg vad som finns...

18. Kan du alla orden i nationalsången?
Kan de flesta... Men långt ifrån alla.

19. Badkar eller duschkabin?
Badkar!! Älskar att ta långa varma bad och läsa en bok samtidigt!! Nästan så att jag har lust att göra det nu... men jag måste nog sova istället... Får bada efter skidresan =)

20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
ARN!! Såg den på juldagen! Den var jättebra tycker jag!

21. Favoritpizza?
Jamaica, det vill säga pizza med skinka, champinjoner och räkor. Gärna kebabsås också.

22. Chips eller popcorn?
Chips... popcorn är tråkigt i lägden och så fastnar det in tänderna också!
23. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte läppstift. Det enda som hamnar på mina läppar är Försvarets hudsalva =)

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Öh va?!! Varför skulle man göra det?!

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej. Om inte luciakandidat räknas som samma sak...

26. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin!

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Anna och Linda, mina klasskamrater åt köttfärspaj på Ann & Annas.

28. Favoritchoklad?
Marabou mörk choklad med mint i.

29. När röstade du senast?
Senaste valet...

30. När åt du en hemodlad tomat sist?
I somras. Mammas tomater är jättegoda!

31. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja!! En vandringspokal iallafall =))

32. Är du bra på matlagning?
Jajjamensan. En del blir väldigt mumsigt faktiskt! Och allt är ätbart än så länge!

33. Klarar du att tanka själv?
Japp det kan jag det med! Vilken självgående kvinna va!! Fast jag har ingen lust att tanka längre... Så j*vla dyrt!

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nepp. Har funderat på både Orbitrek och Magic Bullet och den där elektriska magprylen. Men som föregående fråga: Så j*vla dyrt.

35. Pepsi eller Coca Cola?
Coca cola LIGHT

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Ja. När jag praktiserade som djursjukvårdare så hade vi "uniform" eller alla hade iallafall likadana arbetskläder...

37. Vad var det senaste du handlade?
Kycklingfileér, en vitlök och äpplen.

38. Har du kräkts offentligt?
Nej det har jag inte. Inte vad jag kan minnas iallafall... 

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Först hitta den sanna kärleken som råkar vara mångmiljardär.. Nej skämt åsido. Hellre kärlek än pengar.

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Ja kanske. Iallafall attraktion vid första ögonblicket.

41. Har du ringt något betalnummer?
Nja... inte mer än Melodifestivalen nån gång och Idol kanske. 

42. Kan man vara vän med sitt ex?
Jag kan det iallafall =) Lite skumt kan det ju vara men det funkar... Fast man kanske inte ska vara "bästa kompisar"

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Jag hämtade pappa på sjukhuset för knappt ett år sedan... Besök var nog evigheter sen...

44. Hade du mycket hår som liten bebis?
Det kommer jag inte ihåg... Men jag har en "stighelmerkrull" på ett kort iallafall =))

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Jag har inget mobilsvar, alldeles för dyrt att lyssna av dem. Speciellt som folk nästan aldrig lämnar meddelanden heller utan lyssnar på ens intalade meddelande och sedan lägger på... Irriterande. Vill dom nått får dom ringa igen eller skicka ett sms.

46. Vad har du i din väska?
Allt! Plånbok, nycklar, mobil, huvudvärkstabletter, "tjejgrejer", skolböcker, pennor, kalender...

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Brukar läsa en stund innan jag somnar. Och i vanliga fall krama katten litegrann =)

48. Vad är du tacksam för idag?
Jag är tacksam för att jag har fått bra kompisar här nere i Skara och att vi ska åka på skidresa om ganska exakt två dygn.
Jag är tacksam för min familj och mina katter och alla mina andra kompisar som inte finns i Skara...
Jag är tacksam för mitt senaste framsteg... =Än så länge lite hemligt eftersom folk har fördomar.

17/1 2008

Idag fick jag lust att skriva igen!
Sitter och skriver på PBL-fallet om neurologi, så allt annat utom det är ganska roligt faktiskt... Skulle till och med kunna tänka mej att städa... men riktigt så långt har det inte gått ännu...

Idag har det varit rätt lungt. Jag tog det lungt på puben igår så när jag vaknade i morse var jag bara lite trött på grund av för lite sömn... nästan så att jag försov mig... 1 till halv 8 är lite för lite för mig tydligen.
Har haft en föreläsning idag. Lite flummig var den, skulle nog inte kunna återberätta om den för någon som frågade, mer än att den handlade om forskning och lite huvuddragen vad man gjorde när man forskade och sådär... Inget jag är intresserad av nått större...

har köpt lite kycklingfileér idag som jag tänkt banka platta och steka sen. Går jättesnabbt att steka dom om dom är tillplattade... Såg på Rachel Ray på trean för ett tag sen och hon gjorde så.. riktigt smart.. =))
Ska ta med mig lite kyckling till fjällen tror jag.. lätt att värma.

Nä nu ska jag ta itu med kyckling och sen blir det till att återvända till PBLn och se vad det sympatiska och parasympatiska nervsystemet har att berätta för något roligt!!

Saknad!!

Idag är det bara åtta dagar kvar tills jag får träffa min lilla kisse igen. Det känns som jag har tjatat på alla jag känner här nere om hur tråkigt det är att inte ha katten hos sej... Men det är faktiskt HUR TRÅKIGT SOM HELST!!
Fattar fortfarande inte hur folk kan leva utan husdjur... Varje dag när jag kommer hem från skolan vill jag att Morgis ska möta mej innanför dörrn, och varje morgon vill jag att han ska ligga i sängen bredvid mig och spinna!!

Vad vore livet utan kärleken??

PUSS PÅ ER!!

Det är så himla mysigt med kissar!! Får lust att skaffa en kompis till Morgan... Han gillar ju Bullen därhemma så han kanske skulle gilla en kompis här nere också...?
Fast med 24kvm och en halvosäker framtid är det lite dumt att skaffa en till katt nu.. Speciellt som jag inte har nått kattklätterhus eller nått sånt... Får nog skaffa det och en större lägenhet och ett jobb först...

Hmm.

Vilken höjdare jag är på att uppdatera va!?

Nej, jag har låtit det verkliga livet ta överhanden lite nu på sistone... Kan vara bra ibland det med.

Igår tvättade jag hela dagen, när jag till slut lyckades ta mej ur sängen iallafall... =(

Kan väl säga såhär: Jag och en annan tjej gick till Olins och dansade hela natten lång, till två iallafall.

Morgonen efter var inte det roligaste jag varit med om... Men jag har inte riktigt kommit under fund med varför det blev så... Jag har många gånger druckit mycket mer men inte mått lika dåligt dagen efter som jag gjorde igår...

Riktigt skumt faktiskt.


Idag har det varit föreläsning i Bilddiagnostik igen, och sen klockan kvart i fyra var det dags för innebandy igen!!

Skoj. Vi var bara nio stycken så vi blev trelag, men utan avbytare. Riktigt jobbigt men väldigt bra också, då får man spela hela tiden och behöver inte oroa sig för att folk blir sura för att man byter för sällan...

Sen vart det bastu en liten stund och sen hem för att skriva PBL!

Blev ju inte klar i lördags som jag hade tänkt så det blev att göra det ikväll istället...

Inte riktigt klar ännu, så jag får sitta en stund till här... Men tänkte ju visa att jag inte dött iallafall.


Utifall uppdateringen blir dålig igen så kan jag ju berätta om morgondagen när jag ändå håller på.

Vi har ju då PBL-möte från 9-12 då vi ska redovisa detta fallet om Bilddiagnostik som vi haft denna veckan och så ska vi få ett nytt fall om Neurologi.

Sen efter klockan tolv ska jag cykla ut till ÖB tänkte jag. Köpa toapapper och tvättmedel och sånt som är billigare på ÖB än på ICA... =) Lite ekonomisk får man ju vara.


Sen klockan 16 är det tillbaka till skolan igen för då ska det vara skidmöte, för dom som ska med på skidresan. Och 16.30 går jag vidare till Aktivitetsutskottsmötet. (gud vilket långt ord)


Sen vet jag inte vad jag ska ha för mej... Köra ett dvdträningspass kanske. Och skriva nya PBLfallet.

Eftersom jag ska åka på skidresan midnatt mellan lördag och söndag så måste jag bli klar med fallet innan dess och mejla det till dom i min grupp och till handledaren, dessutom ska jag tydligen komma på brainstorming-ord till nästa fall... MEN SÅ LÅNGT HAR VI INTE KOMMIT ÄN!!


Nu ska jag ge mej för annars så blir det så jäkla långt för dom stackarna som läser... ;)

Tävling hos Kenza!

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Nu är jag med och tävlar =) Tävla du också!!

Snart utgång.

Ska ut med en kompis, inte helt hundra på vart vi ska än men det löser sig nog...=)

Först ska vi iallafall hem till en kompis och sen på förfest till en annan kompis. Sen troligtvis Olins.
Ska blir kul att se hur det är på Olins, aldrig varit där...Men nu jäklar =)) hihi.

sees!!

Fredag!!

Fick lite lust att blogga igen, har inte haft någon vidare lust dom senaste dagarna så inläggen har ju blivit som dom blivit... Felet är nog att jag inte har en katt som ligger bredvid mig i fönstret och spinner...
Men nu är det bara två veckor kvar tills jag träffar honom igen!!
Har ju fått en del rapporter hemifrån om hur det går iallafall, han ligger mest och sover men det är ju inget nytt direkt.. och häromdagen hade dom försökt borsta honom och det gick ju också som det brukar ungefär.. dvs inte alls... det finns nog ingen katt som hatar att bli borstad lika mycket som Morgan!!

Inatt hade jag en massa konstiga drömmar, dels om en kille som jag känner lite som helt plötsligt var min pojkvän och vi var i Bengtsfors och skulle äta pizza, men då var pizzerian stängd så då fick vi åka till en annan pizzeria... Dessutom cyklade vi... och det regnade... helskumt.
Sen drömde jag att Morgan hade fått urinvägsinfektion precis innan jag vaknade, antagligen för att jag hade läst kvällen innan i ett forum om några katter med urinvägsinfektion... Men det tror jag inte att han har, så det är bara mina drömmar som skrämmer upp mej...
Lyckas väldigt ofta drömma antingen att nån har dött eller att nånting brunnit ner... skitjobbigt faktiskt...

Satt i skolan lite förut efter bilddiagnostikövningen och pluggade, läste igenom papperena till PBLfallet, sen gick jag till ICA och handlade lite onödiga grejer igen... som vanligt... har "bara" 300 kronor kvar som jag ska klara mej på tills nästa CSN kommer. Har lite pengar på sparkontot men dom vill jag inte röra... Det får bli en billig skidresa tror jag... Funderar lite på vad som är enkelt att ha med sig.. Som typ inte behöver kylskåp och som räcker i en hel vecka... Kommer typ inte på nånting... förutom frukt och pulverdieter... men det är ju inte så kul, det funkar, men det är inte kul.

nu ska jag sätta mej vid tvn en liten stund och se om det händer nått kul där. Och sen ska jag fortsätta med PBLfallet... Eller båda samtidigt kanske??

Heute

Jaa, jag lyckades bygga ihop billyhyllan iallafall!!
Bara två spikar som gick lite fel på undersidan av mittenhyllan, men det syns inte om man inte letar så det gör inte så mkt... =)
Har fått in lite böcker och sånt i hyllan iallafall så det är skönt, vågar inte ställa in alla pocketböcker för då kan nog hyllan räcknas som fylld med en gång...

Idag har vi haft en gästföreläsare på besök, en veterinär från Blå Stjärnan, som berättade för oss om röntgen.
Han ska komma på måndag också och då skulle vi gå igenom ultraljud, MRT och scintigrafi har jag för mej.
Jag har typ blivit beroende av äpplen och clementiner.
Dom har massor med IngridMarie på affärn nu och clementinerna är nästan i bästa säsongen, så det är typ ett äpple och en clementin om dagen, minst!! Men både gott och nyttigt med frukt så det gör ju inget!

Tänkte jag skulle ge mej på en burk ananas också, och denna gången upptäckte jag att dyrast är nog godast, eftersom jag köpte billigaste (eldorado) och den var inte alls god... Smakade INGENTING, bara sött.. Trist..

Nu ska jag jobba med PBL. Ska försöka hinna med det mesta idag och imorgon för på lördag ska vi ut på Olins tror jag. Har ju aldrig varit där så det ska bli kul att se hur det är!
Har hämtat ut mina nya linser idag också! Skönt! 560:- för ett halvår...lite smådyrt, men vad gör man inte för att slippa omaket med glasögon? Dessutom blir jag mycket snyggare med linser =))

Billy billy.

Ska jag bygga ihop nu på den tidiga eftermiddagen tänkte jag.
Ska bara ta mej ner och hämta delarna i bilen först... Det är det jobbigaste...

Förhoppningsvis om jag har tur så blir det bara två rundor idag...
Men i värsta fall tre...
Det är ju inte kallt, men det är tungt...
Synd att man inte känner nån stark Skarakille som vill hjälpa mej... =(

Foto på resultatet utlovas kanske =)) När hyllan är fylld som den ska vara då vill säga... hihi

Wish me luck och håll tummarna för att mina tummar inte är blåa i eftermiddag ;)

God kväll.

vilken bra fantasi till rubriker jag har va?? Nej inte direkt.

har iallafall spelat bandy nu, skönt att få röra på sig lite igen, tog i ordentligt idag. Största delen av tiden iallafall, är ju en del väntan då och då mellan matcherna...
bastade lite också... typ närmare två timmar eller nått, men det är så det blir när man bara sitter och pratar i bastun hela tiden... haha, inget friskisfolk var det ju där idag heller så det spelade ju ingen roll...

Kände mej så frusen så jag tog ett litet bad nyss också. Skönt att bara ligga i varmvatten och tina lite.
Innetemperaturen har iallafall ökat till ca 21 grader, så det är ju inte skitkallt längre...

Nu ska jag nog gå och lägga mej tidigt för en gångs skull.
Ingen Morgan och inget att plugga än så länge så då har jag ju inget vettigare för mej iallafall.
Ska nog dricka en flaska vatten och ta en Alvedon, eller vad det nu är jag har i badrumsskåpet för jag har lite huvudvärk känner jag...

har fått upp min nya tavla på väggen också. Köpte den på IKEA i torsdag! Jättefin är den och passar bra till min tapet!! =)
image124
Söt va?!

God Morgon.

Morgon kanske det inte är direkt, men ni fattar vitsen...
Humöret är på topp! Vädret är okej! Och snart är det dags för innebandy igen!!! Weii!!

Vi har haft tentagenomgång ni mellan ett och halv tre. Det gick fantastiskt bra faktiskt!!
Hade missat en del på två frågor så att dom blev underkända. Och på ett par frågor hade jag bara "halvt godkänt" men summan av kardemumman blev iallafall godkänd!!! Så himla skönt det är!!

Jag saknar min lilla Morgan nått fruktansvärt. Hur kan folk klara sig utan husdjur egentligen? Det förstår jag verkligen inte!! Igår var det väl ganska skönt att inte ha honom om sig och kring sig när jag höll på att packa upp. Men senare på kvällen när jag satt i fåtöljen och kollade på tv så hade det varit mysigt med en katt i knäet.
Och imorse när jag vaknade så hade jag kommit upp snabbare och haft bra mycket bättre morgonhumör om jag haft en katt bredvid mig i sängen!!
Längtar verkligen tills den 25:e januari!! Då ska jag åka hem och hämta min lilla älskling!! Känns som det är evigheter dit, men det är ju bara två veckor i skolan och en vecka i Vemdalen (skidresa) så det ska nog gå bra.

Innebandyn börjar 15.45 så jag sitter här i biblioteket och vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess...
Tentagenomgången var ju schemalagd tills tre men det tog inte så lång tid... Hade tänkt gå och handla men det är lite jobbigt med innebandyväskan på axeln... Så jag får väl sitta här och hitta på nått roligt... Läsa lite bloggar och sådär...

Kram!

Musikpolisen.

Är det någon mer än jag som har märkt att den nya låten som Jill Johnsson sjunger nu. "Angel of the morning" låter exakt som Shaggys "Angel" i början av refrängen??

Dom är så lika så jag blir alldeles galen på det!!

Julklapparna!!

Bättre sent än aldrig.
SweetPeach reserverar sig för eventuella icke-medskrivna julklappar eftersom det varit väldigt rörigt under jul...

 • Kaffetermos
 • Medicinsk engelsksvensk ordlista
 • 4GB USBminne
 • Digital febertermometer
 • Spishandduk med leopard på
 • Tändsticksask med katt på
 • Punkteringsspray =)
 • Bokstöd
 • Almanacka med katter
 • Almanacka med kattungar
 • Kuddfodral med tomtar
 • Ask med anteckningslappar
 • Kit med tvål och body lotion
 • Ljuslykta med katter som mamma gjort själv
 • 1 rosa badlakan
 • 1 blått badlakan

Alltså massa roliga julklappar som jag kommer få massor med användning för!
Kommer dessutom inte behöva köpa kaffe på skolan längre för nu kan jag ta med mej eget kaffe!! Jippi!!

18,2 C

Ni ack så trogna läsare... typ 4 stycken... kommer väl kanske ihåg att jag innan jullovet berättade om hur jäkla varmt det var i min lägenhet??
Eller kanske jag inte skrivit nått om det?
Iallafall, under dessa nästan tre veckor som lägenheten stått tom har det iallafall ändrats på!!
Jag håller på att frysa ihjäl nästan!!
Det är bara 18,2 grader "varmt", dvs skitkallt!! Det ska ju vara minst 22-23 grader!!

Så nu har jag vridit upp elementena och hoppas att dom värmer upp stället snabbt!!
Jag tror att jag vridit upp dem iallafall, termostater från femtitalet är inte lättförstådda direkt. hmm...

Skara!!

Ja då har man kommit tillbaka till Skara igen då!

17 mil tog längre tid än vanligt, en timma längre för att vara exakt.
Dåligt väglag, dålig sikt gör det svårt att köra fort.
Men ner kom jag iallafall, efter ett litet stopp på McDonalds i Trollhättan för lite kaffe.
McDonalds latte är oslagbar!!

Nu har jag burit upp alla grejerna jag hade med mej också... känns som jag hade lika mycket med mej ner nu som när jag flyttade hit i höstas!!!
Har dessutom BILLYhyllan kvar i bilen för den orkar jag inte bära upp idag känner jag....

Dags att leta upp ext.hårddisken och sätta på lite uppackningsmusik!!
Och skriva en shoppinglista... har ju typ ingenting i kylskåpet förutom några äpplen och bullar som jag fick från majsan och några julskinkeskivor som jag fick från mamma =))

Skola imorgon!!

Sent igen...

Har nog inte gått och lagt mej tidigt en enda dag på hela jullovet...
Och nu såhär dagen innan dagen typ så är klockan halv ett!!
Shit, kommer ju bli hur trött som helst imorrn, och då ska jag köra ner till Skara...
Hoppas att det är hyfsat bra väder och väglag... Undrar om det är nån snö i Skara. Troligen inte, bara skitkallt och blåsigt som vanligt...
Ska bli skönt att komma igång med träningen igen iallafall!! Märker verkligen hur trött och slö man blir av att inte få spela innebandy två gånger i veckan!
Ska göra en satsning på allvar på mina träningsdvd:er också, och spara pengarna som Friskis o Svettis skulle ha kostat... Kanske ska gå nått pass på FoS, men troligen inte fler än att jag kan betala 40kr per gång... Ingen ide att köpa kort för en månad eller hel termin med tanke på hur halva terminen blev av, eller rättare sagt, inte blev av förra året. Slappade av totalt och gick inte på flera veckor typ... Skyllde på tentor och grejer... Inte bra...

Tänkte jag skulle göra nån sorts Detox nu nån gång, men jag vet inte någon bra. Läste nått om att man kunde äta ett ägg till frukost och en burk tonfisk och lite keso till lunch och kokt fisk till middag... Men då kommer jag väl svälta ihjäl typ... Men vem vet det kanske behövs.
Efter pizzan jag ätit nu ikväll så känns det som man skulle behöva en ordentligt Detox iallafall!

Idioter.

Bara för att jag jättelänge sett fram emot att gå och kolla på matchen imorrn så gick jag in på damlagets hemsida för att kolla tiden extra noga, och vad får jag se??

ATT MATCHEN FÖRSVUNNIT FRÅN KALENDERN.

Tydligen har dom flyttat fram den eller nått! Så himla dåligt!!! Jag ville ju jättegärna gå och se den matchen!
Åh, nu måste jag avreagera mej på nått...

Tessan.

Idag har jag varit och hälsat på Therese och lämnat julklapparna till henne =)
Pratade lite och sådär! Man träffas ju nästan aldrig nu för tiden så då har man massor att prata om, hehe!
Får hoppas att hon tar sig ner till Skara och hälsar på nån gång, det skulle vara roligt!

Igår var vi som sagt på IKEA! Hur kul som helst! Hittade massor med bra saker som jag behövde...
ytterligare nästan en tusenlapp fattigare... hoppas bara att jag klarar mej tills csn-pengarna kommer i slutet på januari... då får man massor med pengar... fattar inte varför alla pengar ska komma i början. Jag fick "bara" 1900:- nu i december...

Imorgon är näst sista dagen hemma.
Jag får nog packa lite, måste leta upp mina slalomkläder och få in alla grejer i bilen, BILLY-hylla och allting... Suck... Packa är ju så tråkigt.. men ack så nödvändigt.
Klockan tre imorgon ska jag iallafall bort till bollhallen och kolla på damlaget som spelar hemmamatch!
Första matchen jag ser på säsongen! Dom har lyckats haft uppehåll eller bortamatch varenda gång jag varit hemma tidigare... =(
Får hoppas att det går bra för dem, det har inte gått så bra hittils... tror dom ligger ganska långt ner i tabellen troligen...
Men när huvudtränaren sviker laget kanske det inte är så konstigt. (?)

NU ska jag skriva rent dom där grejerna som jag tjatat om att jag ska gjort flera gånger, men inte fått tummen ur än. Men tillslut så...
("Jag arbetar bäst under press")

Broderi.

Jag fick ett broderi med en jättesöt katt på i julklapp och igårkväll började jag brodera på det!
Och nu har jag blivit besatt av att brodera igen!!
Vill bara bli klar med broderiet och se hur fint det kommer bli!
Det är ett jättestort broderi, fick nästan en chock när jag öppnade det!
En duk på 55x55cm och 96 olika färger att brodera med...
Hallå?? Hur kan man få fram 96 färger lixom?
Okej, datorer är på typ hur många färger som helst men ändå... typ 10 olika rosa nyanser och så vidare...

Idag säljer jag biljetter på bion igen, men vi tog bara en bil idag och pappa ska köra filmen så jag blir nog kvar här till tiotiden iallafall... men det är ganska skönt, för då kan jag sitta här och kolla på heroes i foajen och brodera lite samtidigt =)
Sa ju att jag blivit besatt!! Haha....

Imorrn ska vi kanske åka till IKEA. Jippi!!!!!
Men vi vet inte, för mamma ska med och hon slutar kanske inte jobbet förrän efter fyra-halv fem och så blir det ju lite tajt om tid...

Sees!1

Inte ens en vecka kvar.

Sen är det dags att börja skolan igen!
Har så himla mycket att göra innan jag åker ner känns det som också!!

Tisdag: Sälja biljetter på kvällen
Onsdag, torsdag eller fredag: Åka till IKEA och shoppa lite.
Lördag: Gå på damlagets innebandymatch kl 15.

Dessutom ska jag någon gång under veckan gå och hälsa på mitt sommarjobb här i Bengtsfors, kanske köpa nåt bakgrejs och ge dom också. Då blir dom nog glada.
Och säga att jag nog finns till förfogande en liten bit av sommaren.
Har planerat att jag ska sommarjobba på samma ställe som jag hade praktik förra året, fast det vet inte dom om än. Och så vill säkert ATG Karlstad ha mej några dagar under sommarn också, så brukar det vara iallafall...

Dessutom måste jag skriva rent en del grejer, föreläsningar och sånt, som jag inte hunnit under höstterminen. Tänkte ju göra det häromdagen men det blev inte av då heller.. Suck... Vilken självdiciplin man har va?!

Just nu sitter jag på bion, det är opera från Metropolitan New York idag. Hans och Greta tydligen.
Jag ska hjälpa pappa att sälja kaffe och sånt i pausen lovade jag.
Nä, jag ska nog gå och köpa mej en kopp kaffe eller nått...

Idag börjar bantningen. Har en jämn och "bra" startvikt så det är lätt att räkna ner...
Ses i kaffet!
RSS 2.0