Underlig arbetsvecka.

Har ett lite udda schema denna veckan. Känns nästan som jag jobbar halvtid eller nått.
I måndags var jag ledig eftersom jag jobbat natt i slutet av förra veckan.
I tisdags var jag på operation, spenderade hela förmiddagen med att ta tandsten och pilla ut några lösa framtänder på små vovvar.
I går jobbade jag kväll, och det var för en gångs skull ganska lugnt. Det kom in lite sårskador och sånt som vi fick ge lugnande och veterinären fick sy ihop, men värre än så blev det inte. Sen kom Märit som skulle jobba natt och hade med sig lite fika. Så då blev jag kvar lite efter arbetstid, fikade, drack varm choklad och badade Elliott så att han skulle vara ren och fin inför utställningen på söndag. Får väl se om det lyckas hålla i sig eller om han hoppar ner i nått dike längs vägen. Han fäller ju som jag vet inte vad just nu också, fullt i hela lägenheten med blonda hårtussar, så om domarn går på det spåret så blir det nog varken BIR eller BIM för Elliott.
Idag ska jag jobba natt, vilket innebär att jag börjar jobba 21.45.
Nu på förmiddagen har jag varit på stan och fikat på Wayne's med Elina, hennes mamma och två tjejer till och diskuterat lite olika feministiska saker. Riktigt trevligt! Sen gick vi en sväng på torget också, för det är någon slags internationell matfestival eller nått där. Köpte inget för jag var proppmätt efter fikat. Kunde ju inte bestämma mig för om jag skulle fika eller äta frukost, så det blev både en fralla och en kaka till kaffekoppen.
Nu ska jag snart iväg igen, har varit hemma en liten sväng. Ska ta och smörja in axlarna med lite solkräm och sen ta med mig hunden ut i skogen. Om vi överlever, hoppas att det är svalare i skogen än här, för annars blir det nog en väldigt kort promenad...
Sen ska jag hem till Märit och lämna av en tyllkjol, och där blir jag väl säkert kvar en liten stund också misstänker jag, det brukar bli så.
Sen blir det hem igen innan jobbet, ska åka hem till Martin imorrn efter att jag slutat så ikväll måste jag packa allt som ska med. Och det är lite grejer som ska med eftersom jag åker direkt ifrån honom till Ransäter på söndag. Så alla utställningsgrejer ska med. Vaccinationskort, medlemskort, nummerlapp, nummerlappshållare, vattenskål, vattenflaskor, kläder för både sol och regn eftersom man aldrig vet hur det blir, med mera med mera...
 
See ya later! Lär väl åtminstone rapportera om resultatet på söndag kväll. =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0