Ny adress!

Det var visst ett tag sedan jag skrev något här. Som vanligt.
Har inte riktigt haft tid att skriva något, och när jag väl har tid då glömmer jag totalt bort att bloggen finns.
 
Om jag ska koppla tillbaks något till det förra inlägget så kan jag väl meddela att O'Malley mår bra. Han är lika pigg och gosig som vanligt och har inte kissat något mer på fel ställen.
I dagsläget får han Cystophan så gott som varje dag och jag har Feliway i uttagen, både för hans skull och för Skrållans skull.
 
För nu har jag ju faktiskt flyttat ihop med Martin! Wihoo!! :)
Det är så himla gött att bo på landet. Vi har spenderat våren med att förbereda lite olika grönsaker, så nu har vi trädgårdslandet fullt med potatis, morötter, rödbetor, palsternacka, sockerärter, mangold och en massa annat.
En del av växterna har väl inte gått så där himla bra dock...
Broccolin och blomkålen stendog när dom planterades ut, grönkålen lever, men är väldigt mycket mindre än den borde vara.
Och O'Malley tuggade av topparna på majsen innan den planterades ut, så den blir det nog inget av.
Sen har vi lite exprimenttomater också, men dom blev vi väldigt sena med, så det är nog inte så troligt att vi får så många tomater där. Dom har inte ens börjat blomma än...
 
I övrigt är det väl helt okej. Jag jobbar och sliter och känner mig mest trött nu för tiden, vi har tre sköterskor som är sjukskrivna på grund att stress/utbrändhet, så just nu känns det som att alla är mer eller mindre på väg åt det hållet. Speciellt nu när det är semesterar och sommarvikarier, det tär på en att vara den enda "ordinarie" på en avdelning. Och så är jag inte ens ordinarie utan grav.vikarie...
 
Nu till veckan jobbar jag natt, vilket suger, fast det gör iallafall att jag får lite fler lediga dagar, så då kan jag ju förhoppningsvis fixa lite grejer här i huset. Vi har börjat få ordning på en hel del, framförallt möblerna är vi nog i princip klara med var dom ska stå. Men jag har många flyttlådor nere i källarn som jag behöver göra nått åt.
Och jag har hur mycket tvätt som helst att fixa, vilket tar väldigt lång tid eftersom jag är van vid tvättmaskinerna är lägenhetstvättstugan, som tar 40 minuter på sig och torktumlare/torkrum på det.
Här finns "bara" en tvättmaskin som tar mer än dubbelt så lång tid, och ingen torktumlare. Så jag får göra som på "den gamla goda tiden" och vänta på att det ska vara torkväder utomhus, vilket jag inte har lyckats så bra med. Sist jag hängde ut tvätt kom det två regnskurar efteråt...
Men lite går ju att hänga i källarn också.
 
Jag lyckades dessutom elda i pannan också så att jag fick lite varmvatten att duscha i häromdagen! Yay!!
 
Elliott trivs. Han tycker att det är himla skönt att få ta alla promenader i skogen, och det tycker jag också. Mår så himla mycket bättre och känner mig väldigt mycket mindre stressad när jag kan få promenera i skogen och titta på blåbär och lingon som håller på att mogna, och hålla utkik efter dom små gula kantarellerna som börjar dyka upp lite här och där nu.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0