Sjukt trött...

Är mitt uppe i ett nio-dagars-pass just nu. Började jobba som vanligt i måndags och nu ska jag även jobba helgen och måndag, tisdag nästa vecka. Sen får jag ledigt över midsommar! Blir skönt med några extra dagars ledigt faktiskt. Just nu är jag så sjukt trött att jag skulle kunna somna här i soffan där jag sitter med datorn i knäet.
 
Somna i soffan var precis vad jag gjorde igår. När jag egentligen låg och läste. Vips så vaknade jag med boken uppslagen på bröstet... Jaja.
 
Det är så härligt väder just nu, men omställningen är så häftig att jag nästan blivit chockad av värmen. Lunchpromenaden på jobbet är nästan jobbigt varm och efter jobbet vill jag helst vänta till framåt kvällen med promenad. Elliott verkar ju inte vara särskilt påverkad av värmen, så honom kvittar det nog vilken tid på dygnet vi promenerar... Tänkte att jag skulle ta en sväng bort tills "hans" badplats och se hur det ser ut där lite senare.
Och ikväll ska jag även baka lite chokladbollar, för vi kom överens om att vi skulle ha lite smaskig fika med till jobbet imorrn! Man måste ju lyxa till det när man ska jobba helg faktiskt.
 
Idag har jag varit på vårdavdelningen, det har varit en ganska lugn dag och inte så många inskrivna. Värre var det i måndags, då hade vi 15 inskrivna tror jag. Det var lite körigt då kan man säga...
Men allt eftersom veckan gått har fler och fler fått åka hem och färre och färre har skrivits in. 
Det är kul att ha mycket att göra, och oftast behöver ju dom inskrivna faktiskt vara inskrivna av olika anledningar. Men det är så tråkigt ibland när antalet inskrivna gör att vårdkvalitén inte riktigt blir den man vill. Det är svårt att försöka få en matvägrande katt att börja äta om man inte har tid att sätta sig där och umgås lite. 
Hade en katt idag som var lite tveksam till maten, men jag satt där och pratade lite, klappade och kliade under hakan och kisse spann som en liten motor och när jag sen ställde matskålen framför så började hen knapra lite på bitarna, och när jag kom tillbaks lite senare var hälften uppätet.
Och har man patienter triangelmärkta, det vill säga, såna som är arga/rädda och kan tänka sig att anfall är bästa försvar, så blir det också mycket lättare att komma överens när man är lugn och inte behöver stressa.
 
Får väl se hur helgen blir. Hoppas att djuren håller sig friska iallafall!
 
Nu ska jag ställa ifrån mig datorn och läsa lite innan jag promenixar med Elliott. Har börjat läsa första boken i Game of Thrones-serien. Eller A Song of Ice and Fire heter väl serien egentligen. Det är ju bara första boken som heter A Game of Thrones. Boken är iallafall väldigt bra, jag har kommit in i historien och har jättesvårt att lägga ifrån mig boken på kvällarna...
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0