Pessimism

Får hoppas att det snart kommer några glada nyheter här på bloggen.
Idag är inte en sån dag. Nog för att jag haft en väldigt trevlig kväll. Jag och Märit har varit på IKEA och ätit middag och åkte sen hem till en av Märits kompisar och fikade lite extra. Jag är så mätt så att jag nästan rullar runt.
 
Men för övrigt är det rätt pissigt.
 
1. Jag har ont i mitt ena öra. Hörselgången känns halvt igensvullen och det känns som att jag håller på att få öroninflammation igen. Borde väl ringa VC och få det kollat, men jag har varken tid eller lust. Ipren håller smärtan under kontroll och tills vidare får jag väl stå ut med lite nedsatt hörsel.
 
2. Igår kväll upptäckte jag ännu en gång att O'Malley kissat i Elliotts bädd. Han har ju faktiskt varit ganska skötsam den senaste tiden. Specialfodret och Feliway i vägguttaget verkar ha gjort sitt, trots att jag inte lyckats lista ut varför han började kissa i Elliotts bädd till att börja med. Alla prover var normala i somras.
Men så igår var där en pöl igen. Så jag tog med honom till jobbet idag. Han fick lite vätska och så väntade vi på att han skulle bli lite kissnödig så att vi kunde ta ett sterilt urinprov direkt ifrån blåsan på honom. Men han ville inte ligga still så han fick få lugnande till slut. Å tillslut fick vi ut ett urinprov på honom också.
Efter Freja så är jag lite extra nojig över njurar också, så jag bad veterinären att titta på njurarna när han ändå låg still och ultraljudet var där. Och det känns som att jag är otursförföljd just nu, för var får jag se om inte två njurar som inte ser ut som dom ska. Dom såg ju inte lika förskräckliga ut som Frejas gjorde, men det fick bli ett blodprov också på honom. Men åkte hem innan alla provsvar kommit, så får väl veta imorrn vad utlåtandet blir.
 
En olycka kommer sällan ensam, men nu får det fan räcka. Mitt hjärta orkar inte med den här typen av upp-och-nedgångar i livet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0