Enigma

Mysteriet O'Malley fortsätter.
 
Imorgon ska han få följa med till jobbet igen för lite uppföljande prover. Detta delvis på grund av att dom första proverna inte visade särskilt mycket konstigheter.
Vilket dock är rätt konstigt med tanke på O'Malleys andra konstigheter.
Upptäckte även att han är väldigt tunnhårig på ena sidan av kroppen (i njurområdet på samma sida som den konstigaste njuren) om man jämför med andra sidan. Och ett tecken på smärta/obehag kan vara att katter slickar sig frenetiskt på området dom har ont.
Nu kan jag ju inte direkt säga att jag ser honom sitta och tvätta sig där hela tiden, men å andra sidan är han ju inte under uppsikt dygnet runt. Finns mycket tid att tvätta sig när jag är på jobbet eller ligger och sover.
 
Sen har ju O'Malley det här konstiga med ögat också, som jag tror att jag har skrivit om tidigare. Det har ju ingen av veterinärerna som tittat på honom haft någon direkt idé om vad orsakerna kan vara. Det kan vara missbildning som han haft länge, trauma, tumör, eller nått helt annat. Dock har jag nu läst på lite extra och så som ögat, eller rättare sagt näthinnan, ser ut, skulle kunna vara ett resultat av långvarigt högt blodtryck.
 
Så imorgon blir det urinprov och blodtrycksmätning för kissekatt. Och kanske ett blodprov igen, för att kolla något värde till. Och kanske köra om ena njurvärdet också för att se om det förändrat sig.
 
NÅGONTING är det som är fel. Jag önskar bara att det kunde vara enkelt att klura ut VAD som är fel.
Enda behandlingen han får i dagsläget är specialfoder och kosttillskott för "idiopatisk cystit".


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0