Skivstång...

har jag varit på nu!
Mina armar är alldeles möra och skakiga. Jag vågar knappt hålla i vattenglaset för det känns nästan som att det bara kommer glida ur händerna på mej eller nått.
Hade hur mycket energi som helst idag! Skivstången svängde hit och dit (åt rätt håll då) och jag klarade nästan alla repetitionerna... =)) Så nu känner jag mej stark igen!
Ska bli skönt att duscha nu! Eller ta ett bad kanske är ännu bättre, det är ju inget bra på tv iallafall så...

Har fått världens bästa idé! Att söka sommarjobb där jag var på praktik i våras!! Vore verkligen hur kul som helst! Speciellt nu när jag är halvutbildad. Och så har dom skaffat digital tandröntgen också, och det vore ju kul att testa hur det funkar!! =) =)

Men det värsta är att då måste jag nog hitta nånstans att bo också... Tänkte jag skulle låna x:ets lägenhet men det gick inte... får se om det är billigare att bo i nån liten sak i vänersborg kanske =)

Känns som det blir lite rörigt till våren/sommarn/hösten. Först Karlstad i mars, thn/vbg i sommar, och Borås i höst... hehe, men skoj blir det nog!

Nu blir det badkaret!! Sees!!

(Nån som vet nån bra, billig lägenhet helst inte över 2000:- i månaden, i trollhättan vänersborg får gärna skriva ett inlägg till mej, husdjur måste vara tillåtet!!!)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0