Snart snart snart!!

snart är det jul!! bara några dagar kvar i skolan nu!!

Idag har varit en dag full med prat, först pbl-mötet på morgonen med massor av goda fika och roliga diskussioner.
Sen föreläsningar om antibiotika, antiinflammatoriska och doping.

Sen blevade det en sväng till optikern för att beställa linser. Sex månader för 530:- ganska överkomligt tycker jag.
Det är så himla mycket friare att ha linser jämfört med att ha glasögon.
Jag testade både dygnetruntlinser och vanliga månadslinser men bestämde mig till slut för de vanliga linserna. Det var väldigt bekvämt och så med dygnetruntlinserna som man kan sova med och i princip aldrig behöver ta ut, även fast det är bra att "lufta" ögonen ibland.
Saken var ju den att mina, tydligen väldigt ovanligt formade, ögon inte har fått en lins producerad som passar perfekt... och för små linser är inte så kul att gå med... Kändes trånga och torra på kvällarna och tog ett tag innan jag såg vad det stod på mobilen på morgonen... inte så bra..

Till sist så blev det lite proviantering på Systemet inför julbordet imorron. Köpte RedGold som tydligen ska vara väldigt gott, och en liten flaska Casillero del Diablo som verkade lite roligt...

Nu ska jag nog sitta och slappa lite vid datorn och sen göra en kycklingpaj så att jag har nått att äta resten av veckan innan jag åker hem... =))

Vi har fått reda på våra nya PBL-grupper nu också. Jag tror min grupp blir väldigt bra! Jag får stanna kvar med Barbro som handledare och det är jag väldigt tacksam för! Hon är jättebra som handledare tycker jag, fast jag har inget att jämföra med såklart. Dom andra handledarna är nog bra de också...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0