Dagen som varit...

Fick inte iväg min Ellobeställning igår och när ´jag skickade iväg den idag så var den söta klänningenimage19SLUT!!!
Jag hatar när kläder jag vill ha tar slut bara sådär...
Dessutom så var leggingsen jag ville ha också slut, så nu blir det ut i affärerna och leta upp ett par svarta och ett par vita leggings...

Jobbat har man gjort idag också.... I Årjäng hela dagen, mellan 10 och 16.
Guuuud så tråkigt... eller ja.... jooo, tråkigt!!!
Och kallt!! Satt vid datorn och spelade harpan, det finns tyvärr inget internet däruppe =S.
Och så hittade jag två fleecetröjor som jag drog om mej och satt i soffan och läste, käkade några mackor och väntade på att klockan skulle gå...
Fiskgratäng till lunch.. Undrar vad jag ska ta med imorrn... Vatten iallafall, det där vattnet däruppe tänker jag inte dricka, har inte runnit ur kranarna på ett halvår... =P blä!!

Får väl se, det kanske blir till att ta med en kortlek eller nått imorrn också så kanske man kan fördriva en timme eller nått... Och en värmefläkt har jag införskaffat också så jag behöver nog kanske inte ens frysa imorrn.
Och så ska jag ta min egen bil eftersom några andra behöver DVVJvolvon, så det bli nytankad SAAB900 imorrn å på fredag..

NÅN bilexpert här som vet varför mitt centrallås inte funkar??? SAAB900 från -92, centrallåset har krånglat förra vintern, men funkade fint i somras, gav upp helt nu i vintras och har inte lyckats vakna till liv... Hittar ingen trasig säkring heller... =( MKT tacksam för hjälp!!

Hälsningar från J.

Min Morgan är en underlig kisse...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0