En lång dag...

Imorse när jag kom till jobbet så började vi packa in grejer i företagsbilen för att flytta upp och öppna Årjängskontoret.
Jag och chefen åkte upp på förmiddagen och började städa.
Hej och hå, vad det såg ut där uppe alltså!! Damm överallt, spindelnät runt elementen, handfatena var nästan bruna som om dom inte varit använda på flera år, det stod disk i diskhon, massor med grus på golvet och döda flugor på alla bord. Och det har bara varit stängt över vintern!!

Men det var inget annat att göra än att dra igång, sopade golvet och torkade av fönster och bord gjorde vi. Svabbade golvet. Eftersom det inte finns nått varmvatten däruppe så stod det en gryta på spisen typ hela tiden. Det var så smutsigt däruppe så vi fick nog byta vatten 20-30 gånger, och då överdriver jag inte!!
Men tillslut började det se okej ut. Toaletterna blev rena och vid ett-tiden blev det dags för mat.
Ingen av oss hade tagit med sig nån mat och ingen micro hade vi tagit med heller så det fick bli pizza. Kebabpizza med extra sås. Det var gott det =) Vill inte veta näringsvärdet på det bara... =S

Efter ett tag kunde vi börja plocka in grejer ur bilen och in på kontoret, massa grejer att bära, och lika mycket grejer att bära ut igen. Fast det bestod mest av soppåsar...
Och tillslut så blev det faktiskt helt okej däruppe! Ser bra ut och luktar inte instängt damm längre... =)))
Så vid halv fem tiden ungefär kunde vi äntligen åka tillbaka.

Konstaterade att Comviq har mycket bättre mottagning än Telenor här uppåt Värmlandshållet!! Tur att man har Comviq då =))



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0