5 februari.

Japp då vart man hemma från skolan igen då!
Tog en sväng förbi Willys på vägen hem också... Köpte lite broccoli och proviva.. Alltid bra att ha =)
Köpte en Mango också! Det ska bli nån mumsig efterrätt tänkte jag.
Mango + glass + kolasås kanske?

Ska iallafall äta lite middag nu. Sen ta ordentligt tag i städningen. Tvätten som blev ren i söndags ligger fortfarande kvar och väntar på att hoppa in i lådor och garderober... Jaja....

Drog ut lille Morgan på en promenad förut också... Han var väl inte så jätteglad kanske, men jag tycker att han behöver luftas lite då och då. Vilken röst den där katten har alltså!
Illvrålar i trappuppgången dessutom!! Suck, pinsamt... Jaja... ett varv runt halva huset blev det iallafall. Han följer ju efter mig bra också. Försöker lära honom "mattes väg", men jag vet inte om det funkar. Han brukar ju vilja ta sina egna vägar, under bilar och på fel sida om varenda stolpe som finns. Men då säger jag "mattes väg" och drar honom på rätt spår. I framtiden kanske han går mattes väg utan att jag behöver dra i honom.
Skulle vilja åka till nått större grönområde någon fin dag och röra på honom lite mer. Men det enda grönområde jag vet är brukshundsklubben. Och dit är det nog ingen bra ide att ta Morgan.

Som sagt. Dags för middag. Och sen läsa lite grann om urinorganen. Det är vårt nya fall.
Det värsta, eller det är väl bra egentligen, är att jag vid varje fall tänker "detta är mitt favoritområdet".
Så tänkte jag på röntgenfallet, första anestesifallet och nu på urinorgansfallet.
Hehe, jaja. Jag har nog helt enkelt många områden som jag tycker är kul/intressant.
Men det är ju tur det! För som utbildad djursjukvårdare lär man ju inte få som enda uppgift: " Du ska analysera urinprov "  (hoppas jag iallafall, riktigt sååå roligt är det inte)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0