Stormväder...

Hihihi, jag är nog lite konstig i huvudet, men är det inte skitroligt att vara ute när det blåser massor?
Det blev inte en så lång promenad, men det räckte gott och väl. I motvind så vart man tvungen och kämpa som om det vore en uppförsbacke.
Men räknar man steg så gör man, annars hade jag nog aldrig lurat ut mej i detta vädret...
Nåja, lite fler steg blev det ju iallafall, och så blev jag av med lite skräp och köpte mej lite nya ägg på Willys!
Jag är sån när jag är ute och går att jag nästan alltid måste ha ett ärende. Antingen förbi återvinningen eller in på nån affär. Hehe jaja.

Blåser gör det iallafall, alla flaggstänger ser ut som de håller på att gå av och alla butikers skyltar ligger nästan slätt med backen... SMHI säger Klass2vindar. Oops.
Det var klass2 storm här innan jul också tror jag det var, då rasade min fågelmatare ner ute på balkongen, så det är nog tur att jag inte har fått ut den ännu för då hade den väl rasat ner en gång till. !!

Kissekatten tyckte att det var bra att jag kom hem, han gillar inte när det blåser och tycker att bästa platsen just nu är i mattes knä så att hon knappt kan skriva på tangentbordet. Men söt är han ju iallafall den lurvtossen.

Ett plus till är ju att nu blir luften fräsch i lägenheten igen! Jag har typ bara "hål i väggen" för ventilation och nu är det ju ett litet omärkbart korsdrag. Inte fel!

Får se hur vädret är imorrn, skulle ju tagit ut Morgan på en liten promenix bakom huset, men det får nog vara om det blåser såhär!!
Nu ska jag gosa ner mej framför en film och en pannacotta till... =) Frossare = Jag!!! (usch onyttigt)
Denna gången skippar jag såsen och tar lite frysta hallon och blåbär istället. Mycket godare!!! =))

Tittar säkert in här ikväll också, måste ju rapportera stegena! Kan ju bli nästan 100 steg till här i lägenheten om jag har tur!!


Kommentarer
Alexandra

jo det ska va svårt att komma in där. men jag hoppas på det bästa. och går inte det så blir det väl förhoppningsvis djurskydd. Men om jag inte kommer in på nåt... ja, då har jag ingen aning om va jag ska göra eller ta vägen i höst :S

2008-02-22 @ 19:48:32
URL: http://triquetra.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0