Första skoldagen!

Kan väl säga att det var en rätt skön första skoldag.
Började klockan ett med information om examensarbetet som vi ska göra. Kändes ömsom jätteroligt och ömsom jättestressigt!
I februari ska vi lämna in arbetet till handledaren, och i april ska arbetet vara godkänt. Sen ska vi förbereda oss för att redovisa vårt arbete på 40 minuter, och så ska någon i klassen få läsa arbetet och opponera, typ lyfta fram vad som är bra och dåligt och diskutera det lite. Och så ska det kanske ställas lite frågor och sådär. Lite nervöst. Men när man väl är framme där så kommer det nog snurra så mycket information i huvudet så att det går som en dans!

Sen hade vi en timma "Välkommen tillbaka" med lite information och sånt nödvändigt.

Efteråt pratade jag lite med några klasskompisar och sen cyklade jag till ÖB och köpte lite halvnödvändiga grejer. Sen cyklade jag tillbaka till lägenheten, slängde in kassen i lägenheten, åt lite överbliven pizza från i går (till och med Africana!! Fast jag plockade bort bananerna såklart!) sen åkte jag ut till coop och handlade en massa mat.
Kyckling och lax och broccoli och clementiner och lite annat smått och gott!
Handlade för drygt 700:-, sen när jag kom hem upptäckte jag vad jag hade glömt: min rabattcheck! Där hade jag kunnat få femtio kronor, men nejdå.
Jaja, jag får spara den till nästa gång det ska fyllas på i frysen. 50:- får jag ju oavsett hur lite jag handlar för så =)

Imorgon är det också ganska slappt. Men jag ska försöka få lite vettigt gjort. Fixa det allra sista med flytten och sortera min smutstvätt. Har bara fyra timmars tvättid... Så det kommer nog få hänga lite tvätt här och där är jag rädd...
Lite dumt när det finns två tvättmaskiner men bara en torktumlare...
Men det löser sig! Får boka en tvättid snart igen bara... VIll man gå upp klockan sex så kan jag ju boka nästan vilken dag som helst =))

Nu ska jag nog gå och sova tror jag. Har hört att det är viktigt att sova ordentligt och alltid gå och lägga sig och vakna på samma tider varje dag...

Morgan har redan installerat sig på sin sovplats - fönstret. Ligger ju nästan precis ovanpå elementet så det är typ 30 grader där. I resten av lägenheten är det bara 22-23 grader... BURR!! JAG VILL HA EN TERMOSTAT!! Allt under 25 grader är ju kallt!!


Kommentarer
Sigrid

Haha vi har 18 grader i vår lägenhet ^_^

2008-11-06 @ 12:08:41
URL: http://sigrida.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0