Godnattinlägg!

Hur många såna har jag inte skrivit egentligen?
Typ "nu ska jag bara göra det och det och det och det och SEN ska jag sova."
Men det har alltför ofta slutat med att jag sitter kvar vid datorn alldeles för länge, inte fått nått gjort och lagt mej att sova alldeles för sent!

Idag har jag iallafall fått hyfsat mycket gjort. Inte över förväntan, men iallafall det jag hade planerat.
På förmiddagen hade vi "Reflektioner från smådjurspraktiken" på schemat. Det var kul att höra vad dom andra fått göra, hur dom har trivts och inte trivts.
Verkade som jag låg lite mittemellan. Gjort mer än vissa och mindre än vissa... Men jag är jättenöjd med min praktik iallafall! =)
Sen var det lunch och då åkte jag hem och käkade stekt lax med sweetchilicremefraiche och riktigt hemgjort potatismos som jag gjort alldeles själv! Så gott!!  =)

På eftermiddagen var vi "lediga" eftersom andra halvan av klassen höll på med sitt hästprov. Jag hade tänkt grejsa lite med examensarbetet med det blev så klart inte av.

Sen var det innebandy. Det började med att ingen av dom som har koden till dörren var där, så vi började typ 5-10 minuter senare än vad vi skulle. Sen blev vi bara sju stycken, så det blev väldigt intensivt eftersom vi kör med 3 personer per lag. Så sex personer på plan och en rullande avbytare. Inte mycket vila! Tror jag vilade typ tre gånger eller nått!
Lite tråkigt. Men svettigt blev det iallafall! Och jag gjorde mål idag också!! Fatta vilket flyt jag har!

Sen kom jag hem och fixade lite med den rena tvätten, sen diskade jag och var duktig och la på sofföverdraget som blev tvättat i söndags. Så nu är soffan precis som den ska vara. Dessutom för tillfället prydd med världens gulligaste svarta katt!

Sen kollade jag på tv och råkade få in Tv4 Sport som visade innebandy från Superligan. (Högsta serien).
Så kul att kolla på! Jäklar vad dom springer och dribblar och skjuter. Jag blev så fruktansvärt sugen på att få spela riktig innebandy på en riktig STOR plan! Med gummigolv! Salen vi spelar i med kåren är en liten gympasal med typ parkettgolv. Och dessutom ribbstolar och grejer längs väggarna. Fatta att bollen inte riktigt studsar dit man vill ha den! Inte har kåren råd med nån sarg heller... Och det finns nog inte så små sarger...
Blev iallafall så himla sugen på riktig innebandy i ett riktigt damlag. Längtar tillbaka till Billingsfors även fast jag typ aldrig fick spela match. =(

Mitt framtida val av arbetsplats kommer nog styras lite av innebandy tror jag. Därför blir jag extra sugen på Karlstad eftersom deras damlag är så sjukt duktiga! Där skulle jag till och med nöja mej med att vara med i damernas B-lag! =))

Vi får se vad framtiden får för sig =)

Nu ska jag plocka ihop mina grejer för skolan imorgon, och sen är det dags att snarka några timmar!
Godnatt!!
(Förlåt, det var inte meningen att det skulle bli så himla långt...)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0