Tjoho!

Vad bra jag är på att komma på en rubrik va? Den har egentligen ingenting att göra med inlägget...

Idag har varit en skön dag. Gick till skolan strax innan tolv och satt på biblioteket en stund. Klockan ett skulle jag träffa handledarna för exjobbet och prata lite. Fick massor med bra tips och kommentarer så nu har jag rätt bra koll på hur jag ska göra mitt arbete. Gäller bara att få ner det på papper också, så att jag kommer ihåg hur jag tänker...
Fortsatte eftermiddagen med att återvända till bibblan och söka lite på internet. Hittade två jättebra (tror jag iallafall) amerikanska tidningar med många bra artiklar.
Nu måste jag bara hitta tid till att sätta mej ner och läsa igenom dom så att jag vet vad det står också.

Så nu är jag hemma igen, har precis ätit lite mat och slösurfar lite.
Funderar på om jag ska skaffa "marknadshandskar" eller nått för jag blir så himla kall om händerna när jag sitter vid datorn.. Helt sjukt! Måste nog skrivar lite mer på tangentbordet så att fingrarna får upp lite mer blodcirkulation!!

Imorgon är det verkligen dags för cirkulation för då ska jag gå på innebandy!! JIPPI!!!
Ska bli så skoj!! Ska nog faktiskt passa på att packa väskan redan nu så att det är klart tills imorrn!!

I övrigt imorrn blir det ganska lungt. Vi har inläsning, så vi ska läsa ett kapitel om endokrinologi och svara på frågor, och så ska vi ha föreläsning om det på fredag.
Ganska gött, men det kommer bli värre sen när vi har fortplantning, då blir det minst en tre-timmars-föreläsning om dagen!!

Nu måste jag nog hitta på nått annat. Det luktar brända popcorn eller nånslags stek. Gott luktar det iallafall, men tyvärr är det inte jag som är upphovet till det!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0