Veckans bästa dag.

Lördag. Så klart! Sov morgon om man vill ha det. Och man behöver inte lägga sig tidigt för att man ska upp dagen efter! Hur skönt som helst.

Just nu skriver jag med Morgan som handledsstöd. Han är inte direkt något bra sådant, men han får skylla sig själv när han ligger mellan mej och tangentbordet. Hans favoritsovplats är ju nämligen i vägen. Näst efter fönstret och brevid mej i sängen. =)

Idag har jag tagit det väldigt lungt. Var ute en sväng på morgonen och kollade på loppisen här i närheten. Ingenting att ha. Sen gick jag in på mataffärn och köpte vårrullar att äta till lunch. Dom var inte så värst goda.

Imorgon ska jag åka till Svenljunga och kolla på kattutställningen där. Det var idag också, men idag var det bara kategori II, dvs semilånghår (Birma, Ragdoll och den längden), men imorrn är det korthår och oriental. Och jag vill hellre kolla på alla dom söta rexarna!! <3<3
Ta lite kort är ju också nödvändigt.

Fick förresten hämta bilen igår också. Skönt!! Det blev faktiskt bara drygt 2200 kronor att betala. Inte så bara, men bättre än jag var rädd för iallafall.. =))

Fast jag ska troligen fortsätta cykla ändå. Nu kan jag ju vägen och jobbar bra arbetstider för cykling och så länge vädret håller i sig är det rätt skönt att cykla. Dessutom har min crosstrainer pajat på obestämd framtid. Det är svårt att få en stor 30 kilos klump tillbaka till Coop när man bara är en person och en för liten bil...

Snart ska jag nog gå och lägga mej, så att jag är pigg och glad på utställningen imorgon!!

Natti natti!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0