Gäsp!!

Jag fattar inte riktigt vad det är med mig.
Jag är jättetrött efter Mission 24 och för lite sömn, men ändå går jag inte och lägger mej!! Jag sitter i soffan och slöglor på tv:n bara. Skulle lika gärna kunna ligga i sängen och söööva.

Och nu är klockan midnatt igen!!
Törstig är jag och ont i huvudet har jag, så det är ett tydligen tecken på : Gå och drick vatten och lägg dej sen för guds skull!!

Idag har vi haft en föreläsning i diabetes på hund och katt. Så himla intressant! Speciellt när man kan relatera till släkten.
Och får veta på varför p-piller/graviditet kan utlösa diabetes, som jag blev varnad om förr. Skulle väl inte bli förvånad om jag fick diabetes nån gång egentligen. Två fall i nära släkt, och predisponerande preventivmedel (bara tills nästa fredag!! weeii!!) och övervikt.
Inte bra. Inte bra alls.

Jaja, imorrn ska vi åka på studiebesök (igen), känns inte som vi gör annat nu för tiden....
Vi ska iallafall åka till Laxå och kolla på rehabilitering av nått slag. Kommer inte riktigt ihåg vad det var. Och så skulle vi bli bjudna på jättegod mat också!!
Så fördelen är väl dessutom att jag förhoppningsvis kan sova lite på bussen också, och kanske vara hyfsat pigg imorrn så att jag kan steka lite potatis och kebabkött. Skulle jag ju gjort ikväll egentligen, men det blev ju inte gjort...

Nepp. SÄNGEN!! Godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0