LÖRDAG!!!

Idag är det lördag och jag mår som Frostiestigern; Grrr-eat!
Solen skiner, och jag vaknade tack vare den, en halvtimme innan alarmet skulle ringa..

Igår kväll städade jag. Slängde ut dammiga/katthåriga mattor på balkongen så att dom fick vädra sig ordentligt. Höll nästan på att glömma dom ute igen, men kom på det precis innan jag somnade, så jag fick slänga mej ut på balkongen i nattlinne och dra in mattorna... =)
Igår rensade jag dessutom mina återvinningslådor, så nu har jag fem kassar som jag ska gå bort till återvinningscontainrarna med.
Lyckades dessutom tömma dammsugarpåsen, så sen ska jag ta och dammsuga hela lägenheten också, och kanske till och med våttorka golvet! Och ner i källarn och boka tvättid till förhoppningsvis nästa helg.

Examensarbetet är skickat för plagiatkontroll, it's out of my hands now.

Jag har bokat tid för att ta ut p-staven som förstör mitt liv.

Och som om det inte vore nog med alla glädjeämnen så är det sittningsbandy och sittning ikväll!!
Ska bli så skojigt!!
Förra sittningen var ju i november = evigheter sen, så det ska bli riktigt riktigt kul!
Jag ska ha på mej en blank svart kjol och en blank rosa top, så det blir nog rätt snyggt det med!!

Nu ska jag ta på mig riktiga byxor (istället för mysbyxor) och gå ut till återvinningen! Den ligger ju typ 50 meter ifrån ytterdörren så det är smidigt, =)=)

Hörs kanske senare!!


Kommentarer
Marica

You're on a roll verkligen! Skönt! Skulle kommentera på ditt inlägg häromdagen men saker kom ivägen, ville bara säga att gnäll på gällande kassa handledare! Även till skolan. Det förstör så otroligt mycket när man får en kass en, som dessutom inte är där särskilt ofta! Ok att man ska skriva arbetet själv men det gör en väldig skillnad på om man har en bra, engagerad handledare eller en oprofessionell, oengagerad en. /Marica, som haft sin del av kassa...

2009-04-18 @ 16:58:02
Jessica

Ja du har nog rätt! Jag får se till att få ihop en del kommentarer till utvärderingen så att det kommer fram ordentligt. Vi är ju tre stycken (tror jag) i klassen som haft henne som handledare, och alla ligger ungefär lika "risigt" till tror jag... Riktigt trist när det blir så här.

2009-04-19 @ 18:25:18
URL: http://sweetpeach.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0