Söndag.

Visst är det pest när helgerna går så sjukt fort?

Idag har jag iallafall gjort lite vettigt.
Varit ute och handlat på coop och bland annat köpt ytterligare en ampellilja. Så nu har jag iallafall EN som Morgan inte varit och nafsat på... Fast det dröjer väl inte länge antar jag, hehe. =)
Tänkte jag skulle köpt en ny orkide också, men dom var så tråkiga så det blev ingen... Den orkiden jag har har ju blommat över för den här gången. Dom ser så trista ut då... Men nu har jag fått höra att det finns sidenorkideer lite här och där, så det ska jag leta upp. =)
För då kan man köpa såna och sticka ner i krukan så ser det ut som om orkiden blommar, hihi!

Och så har jag gjort en kladdkaka som jag tänkt bjuda på när Ulrika och Annelie kommer ner och hälsar på mig på onsdag.

Lägenheten börjar dessutom se riktigt välstädat ut nu! Jag har ju hållit på och plockat och fixat i flera dagar. Nu återstår bara det allra tråkigaste = Dammsugning.
Det finns verkligen INGEN syssla som är tråkigare än det.
Väsnas gör det också. Och Morgan blir rädd.
Man skulle nog ha en sån där självgående liten tyst sak... =)

Just nu sitter jag och skriver på Etologiarbetet som vi har som grupparbete denna veckan. Det ska redovisas i grupper på onsdag, så det är ingen brådska egentligen. Men jag tänkte jag skulle bli klar inom en timme så kan jag sätta mej och smaka på kladdkakan och kolla på film sen!

Morgan ligger i fönstret och sover som vanligt. Och nafsar på sin ampellilja när han vaknar emellanåt! (mellanmål, hihi)

Funderar på att ta lite nya kort och lägga ut här... Men det får jag ta imorrn, för det är mycket snyggare med kort i dagsljus...
Imorgon börjar jag inte skolan förrän ett för det är omtentatillfälle på morgonen. Skönt att slippa det!! =)

Hörs!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0