Ojojoj.

Ja nu har det varit mycket att göra!! Såg precis att mitt senaste inlägg var för fyra dagar sedan, så då tänkte jag det var dags att skriva ett till!
The key to success är ju en väluppdaterad blogg har jag hört... hahaha, eller inte.

LÖRDAG
I helgen har det iallafall varit flyttande som gäller!
Mamma, pappa och brorsan sov över hos mig mellan fredag och lördag, och direkt efter frukosten på lördag förmiddag började vi bära lådor, möbler och flyttstäda.
Och för en gångs skull gick det riktigt fort!! Redan vid ett var vi helt klara. Då var hela släpet och baksätet/bagagen på min bil fulllastade. Och lägenheten var färdigstädad och snygg!
Så då blev det en sväng till McDonalds för lite flyttlunch.

Sen åkte vi till Trollhättan, för att lämpa av dom lådor som skulle dit.
Sen när vi äntligen kom hem, då var det bara att börja bära igen när släpet skulle tömmas.
Så nu står det fullt med grejer på mitt rum. Jag har en gång fram till sängen, men det är ungefär den enda lediga golvyta som finns på mitt rum... Snart är det nog inte meningen att jag ska flytta hem någe mer. Speciellt inte om jag skaffar mer möbler och grejer... =)

SÖNDAG
Igår konfirmerade sig två av mina kusiner. Så då spenderades hela dagen i Årjäng!
En stund i kyrkan, och sen samling med släkten i en lokal i närheten, där det bjöds på exotisk planka med kallskuret och potatissallad, och med flera olika tårtor till efterrätt!!
Oj, vad man blev mätt!! Behövde inte nån mer mat den kvällen iallafall!

OCH IDAG
Har jag och pappa varit en sväng till Uddevalla. Jag träffade chefen på djurkliniken och fick en liten rundtur på kliniken så att jag har lite koll när jag börjar där om två veckor. Dom verkar vara ett väldigt trevligt gäng, och det ska bli riktigt roligt att börja jobba där. Lite dels för att en klasskamrat också ska göra det! Lite extra kul att jobba med nån man känner!
Efter besöket på kliniken var vi ju såklart tvungna att ta en sväng till Torp. Köpte lite smågrejer här och där, men hade inte direkt nån shoppinglust. (och tur var väl det, för pappa hade en tid att passa hemma)

MERA
Så nu sitter jag hemma igen. I kära kära Billingsfors, där det är underbart sommarväder.
Har släpat ut pappas laptop också, så nu sitter jag på altanen, doftar på allt grönt, lyssnar på porlandet från dammen och fågelkvitter från träden. Helt underbart!
Jag är nog inte gjord för att bo i en lägenhet i stan, egentligen...

Idag har jag dessutom betsat en söt piedestal som jag hittade på en loppis. Den var ljust träfärgad förr, men nu är den betsad i "mörk ek". Riktigt riktigt snyggt blev det. Så nu ska det bara torka, så ska jag lacka den imorrn, så blir den blank också!!

Imorgon är det dags att skriva ihop ordentliga personliga brev och skicka ut till en massa kliniker och hoppas på att få jobb!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0