Examensarbetet

Nu sitter jag i skolan igen och letar efter artiklar till mitt examensarbete.
Tidigare idag var jag på möte med min handledare, och det gick jättebra. Fick lite tips och några nya infallsvinklar som jag ska undersöka lite. Ska bli intressant att se vad jag hittar, synd att det finns så lite tid bara.
Ingen som vet var det finns artiklar som jämför det inflammatoriska svaret hos katter i olika åldrar? ;)

Ska snart gå hem och äta lunch tänkte jag... Börjar bli lite hungrig igen...

Tycker det är lite krångligt nu när det är så mycket att göra, för man hinner (egentligen) inte med något annat än plugg.
Det är inte bra så här i SLUTSPELSTIDER, igår var det Äntligen Hemma / Navy CIS och House. Ikväll börjar Roomservice, och samtidigt är det eventuellt (troligtvis) avgörande matchen mellan Färjestad och Skellefteå.
Den vill jag ju se!! Men tyvärr går den inte på tvn idag, så antagligen måste jag höra den på radio eller köpa den för dyra pengar från Canal+webtv...
109 spänn tar dom för att visa matchen!! Fy satan vad dyrt det är.
Frågan är om det är värt det... Man vill ju se den avgörande matchen, och eftersom den är avgörande så kommer ju Skellefteå kämpa som vildar, så det kan ju vara roligt att se.
Blir det som dom två senaste matcherna är det ju däremot inte jätteroligt. Visst är det kul att se Färjestad i sitt esse och göra en massa snygga mål, men det är så trist att kolla på en match där det ena laget i princip gett upp och släpper igenom allt...

Får nog fundera på det här under lunchen sen...

Nu får jag återgå till mina inflammatoriska svar...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0