Söndag kväll...

... iallafall i nästan tio minuter till.

Idag har varit en lugn dag. Jag var med och tog emot röster i kyrkovalet. Hela 44 röstande i Billingsfors. WOW! *inte*

Nu är det bara en vecka kvar och jag har nog inte riktigt fattat det ännu...
Men min lägenhet är iallafall jättemysig, i princip allt är ditflyttat och en del är iordningställt och fixat, men det är rätt mycket småfix kvar innan det är klart. Och nu när jag (förhoppningsvis) blir kvar på samma ställe ett tag så kan man ju börja INREDA. Köpa fina pryttlar och fönsterlampor och tavlor och sånt, och inte ha trista kala väggar/fönster/hyllor.
Har dessutom inte mindre än tre Billyhyllor nu. Två breda och en smal, så där ska det fyllas på med vitrinskåpsgrejer och böcker. Och kanske lite filmer får trängas i hyllorna också... Stället för 50 dvder är ju fullt sedan länge... (det är inte nyttigt att vara ett chickflickfreak, för det finns alldeles för mycket chickflickfilmer)

Okej det var en lögn. Jag tycker inte att det finns för många... Det finns alldeles lagom. Man kan ju inte bara kolla på The Wedding Date eller Kate & Leopold eller Hur man blir av med en kille på 10 dagar... Man måste ju ha lite variation i tillvaron... :)

Nu ska jag kolla till min farm (jag fastnade till slut jag också) och sen ska jag gå och lägga mej. Imorgon ska jag spendera lite tid med näsan i IKEA-katalogen. Mitt Karlstadkök är i STORT behov av inredning...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0