Intresseklubben antecknar

* I natt drömde jag ihop en hel actionfilm. Men jag lovar, hade den gått på bio hade den nog blivit sågad rejält och fått en överkryssad geting och... nej vänta, den hade aldrig gått på bio i Sverige, den hade möjligtvis gått direkt till DVD, eller hamnat på Voddler.
Handlingen?
Ett gäng kompisar, tre killar och två tjejer och två hundar är ute och ränner i ett bergsområde och hittar en grotta, med en massa rörtunnlar och fängelsehålor. Fast fängelsehålorna såg ut ungefär som stationärvården på jobbet...
En av killarna och en av tjejerna är dessutom kär i varandra.
Dom hittar en vägg som är täckt av metallplåtar formade som olika delar av en gigantisk rustning.
Bakom där bor det ett monster, som dom naturligtvis släpper loss, eftersom det inte ser ut som ett monster. (Klantar liksom?)
Sen skriker monstret: Farlig! Farlig! FARLIG! och samtidigt flyger rustningsdelarna och fäster på honom och samtidigt växer han så att han blir en tre-fyra meter lång.
Sen till "händer" visar det sig att han har en roterande sågklinga på varje hand som han naturligtvis börjar jaga gänget med och sågar sönder allt i grottan.
Sen vaknade jag, för då kom posten.
Men antagligen hade gänget kommit på nått jättebra sätt att få loss rustningen och låsa in honom igen.


* Jag har vaknat halv ett under hela min semester, trots att jag satt alarmet på tio.


* Igår gjorde jag världens godaste chokladpaj (Receptlänk), men när jag mixade digestiven i min mixer luktade det lite skumt, och när jag sen smakade på pajen insåg jag varför det var ett år sen jag använde min mixer sist. För att den får allt den mixar att smaka bränd plast.
Så det blir ett stycke pajskal direkt till soporna, förhoppningsvis kan jag rädda ovanpåkladdet, för det var jättegott!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0