Lördagen från helvetet.

Haha, lilla naiva Jessica.
Trodde ju att den här lördagen bara kunde bli bättre efter starten imorse, men ack så fel jag hade.

Cyklade till ishallen och på vägen dit håller jag på att få nervsammanbrott på den halvfrusna modden som täcker ungefär halva sträckan.
Jag lovar, hade jag inte varit nysminkad och på väg nånstans hade jag kastat cykeln i älven och ställt mig och stampat med fötterna i marken och grinat ögonen ur mig.
Don't mess with me!

Kom till ishallen och var hur peppad som helst med den tjusiga matchtröjan på mig! Men sen blev det bara värre och värre och värre.
Första perioden var så lång så lång trodde aldrig den skulle ta slut, och det blev ju inte bättre under andra och tredje.
Det var långsamt, omotiverat och ostrukturerat. Jag vet inte riktigt var spelarna var, men på isen var dom inte iallafall. Suck.
Den stora frågan är ju om Färjestad verkligen VILLE vinna den här matchen?
Djurgården vann ju, så någon fråga om tredje platsen vart det ju aldrig, men iom att SAIK förlorade så hade vi ju faktiskt kommit fyra om vi bara hade spelat minst oavgjort!
Men nej. När det gäller, så funkar inte spelet nånstans.

En skitmatch rätt ut i fingertopparna.
Och som om det inte vore nog så blev laget utbuat av sittplatspubliken, och delar av ståplats efter andra perioden, och när 15 minuter av sista perioden var spelade började folk gå.
Skäms på er låtsassupportrar!

Och som om det inte vore nog så hittar jag inte sladden till min kamera. Har ju en hel hög bilder jag vill lägga upp på bloggen just nu, men nej.

Nu tänker jag bädda ner mig i sängen och sova. Imorgon ska jag in till stan och springa på löpbandet, och sen handla en massa mat, och sen laga mat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0