Vårdsköterska!

Det var jag idag. Och jag hade inte mindre än 5 patienter att ta hand om.
Fullt upp med andra ord!
Och för en gångs skull var merparten av patienterna katter!
Eftersom jag har tystnadsplikt så kan jag tyvärr inte berätta speciellt mycket, men jag har iallafall lärt mig en hel del nya saker idag.
Jag lär mig iofs nya saker VARJE dag på det där stället, men idag var lite extra.

Jag trivs jättebra med att vara på vårdavdelningen, det känns som att man sköter sig själv på ett annat vis jämfört med när man är på mottagningen eller operation.
Jag har mina "egna" patienter som jag sköter om utifrån veterinärernas diverse ordinationer.
Nackdelen är när det är så pass många som fem stycken eller fler, då önskar man nästan att man vore två vårdsköterskor, för det är knappt så att man hinner gå på lunch.

Jag ÄLSKAR verkligen det här jobbet, det finns inget bättre! Trots att jag är den morgontröttaste personen i världens lyckas jag (nästan) alltid komma i tid till jobbet och när jag väl är där är det knappt så att jag vill gå hem!

Det enda dåliga med idag är att jag har gått runt och varit yr hela eftermiddagen. (Och jag hann faktiskt gå och äta lunch så det har inte med det att göra.)
Och nu är jag fortfarande lite yr när jag känner efter, fast jag sitter still hela tiden. Dessutom har jag sugit i mig en päroncider så nu kan nog yrheten ha lite andra orsaker.
Skitirriterande. Och det känns ju sådär bra när man lyfter upp en katt eller hund och känner sig som om man ska stupa ihop i en hög på golvet. Stackars djur som får mig ovanpå sig, det räcker ju med dom sjukdomar dom redan är inskrivna med, dom är tillräckligt dödliga dom.
Hoppas det går över, för imorgon är det tänkt att jag ska åka på bortamatch med Wolfpack igen. :)
Denna gång är det Linköping som är aktuellt, och jag tror väl egentligen inte på att Färjestad kommer vinna. Chansen är faktiskt väldigt väldigt väldigt liten att dom vinner.
Men hoppet är det sista som överger och jag hoppas verkligen på att jag får se kämpaglöd, vilja och hjärta ute på isen imorgon!! (Från Färjestads sida då alltså!)

Nu blir det en cider och lite mat i soffan framför tvn resten av kvällen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0