Lördag

Tar en liten paus från att göra ingenting och skriver ett litet inlägg istället.
 
Har väl inte särskilt mycket nytt att komma med.
Var på en lägenhetsvisning i onsdags, en rätt fin lägenhet på Rud, bra storlek och tillräckligt fräsch. Dock låg utgångspriset nästan redan på min maxgräns så jag hade väl inte jättestora förhoppningar.
Och det blev som jag trodde, mäklaren ringde mig dagen efter och då hade de han ringt till före mig redan höjt priset på lägenheten med 50.000.
Får leta vidare. Ska kolla på två lägenheter på Bellevue i nästa vecka. Lite billigare, lite "sämre" (läs: mer ocentralt) läge. Håller tummarna för att dom är fina och inte ligger på tredje våningen...
 
Hade tänkt att jag skulle gå på hockey idag. Färjestad spelar European Thophy.
Inte för att den turneringen är något jag hurrar för egentligen, men lite hockey hade varit trevligt att se. Träffa folk man inte träffat på länge, höra hur puckarna dunsar mot sargen och höra måltutan ljuda och klacken sjunga.
Men det visade sig att jag inte läst tillräckligt noga (som vanligt) och att matchen är imorgon.
Och imorgon ska jag vakta Hovawartgänget, så då blir det ingen hockey.
Får väl se när det blir hockeydags för mig, med en liten valp är det ju inte så lätt att ta sig iväg på match, i alla fall inte om man tänkt sig se hela matchen...
 
För övrigt så älskar jag min nya telefon! (Samsung Galaxy S3 4G) 
Dels för att skärmen är så stor och bra. Jag trodde att det skulle vara jättejobbigt att byta från en så liten skärm till en som är nästan dubbelt så stor, men det är bara fördelar. Nu får texten jag skriver plats att synas samtidigt som jag skriver den, så att jag slipper missa en massa ord för att min hjärna inbillar sig att jag redan skrivit dem.
Dessutom får jag äntligen uppleva alla roliga spel som jag missat under tiden jag har haft den där lilla, lilla telefonen som bara vissa spel funkat på. 
Men nått av det jag gillar bäst är tangentbordsfunktionen Swype. Att inte behöva klicka på varenda bokstav utan bara svepa fingret lite lätt över bokstäverna och så förstår telefonen själv vilka ord jag vill skriva. 
Underbart. Smsandet går minst dubbelt så fort.  :)
 
Datorn funkar också bra, förutom att jag fick virus när jag installerade Firefox. Så jag fick avinstallera det och köra tusen olika (okej tre...) scanningsprogram för att få bort äcklet.
Men nu är jag av med det i alla fall. Dock vet jag inte om jag vågar/orkar ladda ner Firefox igen.
Jag hatar Internet Explorer, kommer inte alls överens med det på samma sätt som jag gör med Firefox. Massa funktioner som jag saknar.
Kanske måste chansa, eller kanske jag har kvar någon gammal setup-fil på den stationära datorn som jag kan flytta...
 
Nä, nog med tjötande. Måste nog återgå till att inte göra någonting igen.
Eller kanske städa, eller kanske se en film.
Eller kanske, men bara kanske, förbereda inför nästa vecka.
På måndag börjar ju skolan. Just nu känns det helt sjukt att jag ska börja plugga igen.
Bli distansstudent. Inte ha dagarna inrutade från 8-17 längre. Ha disciplin nog att faktiskt plugga utan att sitta på föreläsningar varje dag...
Tror det kan komma att bli en prövning. Men roligt ska det bli.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0