Överladdad.

Har precis skickat in en ansökan som, om det går som det ska, komma förändra mitt liv ganska radikalt om några månader.
På ungefär samma tema har jag även uppdaterat ett gammalt dokument som jag trodde det skulle dröja många år innan jag skulle behöva använda.
 
Framtiden får utvisa hur livet blir, men att ta de här besluten har lyft en tyngd från mina axlar.
Jag hittat ett par ljuspunkter i livet och har stora förhoppningar på de kommande månaderna.
 
Ikväll ska jag på bio med Jenny och Jeanette, vet inte riktigt vad vi ska se, det blir nog lottning när vi står i kön till kassan.
Men antingen Oz eller Små Citroner Gula, blir trevligt det.
Och idag ska jag nog lyxa till det och köpa dom där svindyra popcornen också. Mmm...
 
I övrigt. Var visst längesen jag skrev. (igen)
Kommer knappt ihåg vad som hänt sedan dess.
- Färjestad har börjat spela slutspel iallafall, och spelat och vunnit de tre första kvartsfinalmatcherna. Imorgon är det dags igen och jag hoppas att vi kan fixa till en semifinalplats redan nu.
 
- Har varit ute och promenerat med en liten söt, tjock ponny. Elina har en medryttarhäst och jag fick följa med till stallet förra helgen. Himla mysigt! Är nog lite av en hästmänniska ändå. Borde åka på turridning nån gång...
 
- Förra helgen var jag även hemma hos Jenny, vi drack vin, åt hemmagjord pizza och kollade på Melodifestivalen. Pratade, skrattade och hittade på lite eventuella planer för framtiden. Sen sov jag över och dagen efter åt vi frukost framför skidåkning på tvn och sen åkte vi in till stan och shoppade lite.
Jag hittade ett par skitfina stövlar. Insåg dock igår att dom är vansinningt höga också, så jag vet inte riktigt när jag ska våga ha dem på mig...
 
- Har varit kaos på jobbet. Inget nytt egentligen, det är som det brukar. Men när 2-3 personer har influensa åt gången, och ytterligare 1-2 personer är hemma och vårdar sina sjuka barn, då är det kaos på riktigt.
Med tre-fyra sköterskor och fem-sex veterinärer på en klinik som är större än vad den borde vara, då är det mest bara jobbigt att jobba. Var hemma sjuk i torsdags, men var piggare på fredagen så jag offrade mig och gick till jobbet eftersom jag visste hur dåligt med folk det var. Det skulle jag inte ha gjort. "Jag ska bara hjälpa till lite" blev istället "Jobba 8-18 med nästan ingen lunch".
Sliten är bara förnamnet.
 
Nä, ska ta mig i kragen och göra lite vettigt igen. Var jätteduktig igår och diskade och gick ut med sopor och grejer. Så idag får det väl bli lite tvättsortering eller nått. Har äntligen fixat mig en tvättid nästa helg. Första på flera månader känns det som.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0