Möhippa!

 
I lördags var det dags för Elinas möhippa. Vi har planerat hur länge som helst känns det som, och försökt hålla datumet hemligt och det lyckades vi med. I princip iallafall.
Dagen var jättetrevlig!
Det började med att vi åkte hem till henne på morgonen vid åtta och ringde på och bultade på dörren och kidnappade henne i bara morgonrocken.
Sen åkte vi hem till Casandra och åt frukost och dom som inte skulle köra bil fick lite champagne också.
Efter frukosten åkte vi till Karlskoga och Boda Borg. Jag har hört att det ska vara väldigt roligt och det var det. Men mycket svårare än vad jag hade trott. Det var fysiska utmaningar och intelligenstest och några blandade, och efter varje avklarat uppdrag fick man en stämpel.
Jag fick två stämplar. Av typ tjugofem möjliga...
Men ibland tror jag att man är för smart för sitt eget bästa. Man tror inte att det är den enklaste lösningen som är rätt, man tror att det ska vara svårare och mer långsökt, fast det egentligen inte är det. Och då har man helt plötsligt ingen aning om hur man ska lösa uppgifter...
Efter Boda Borg åkte vi tillbaks till Karlstad och bytte om till lite slappare kläder och gick in till stan och letade upp ett ställe där vi skulle testa på poledancing, alltså strippstångsdans.
Det var också roligt och fruktansvärt jobbigt.
Jag vet att jag inte är särskilt stark i armarna, men att jag var såhär svag...
Och vilken träningsvärk! Och vilka blåmärken! Tjohej.
Efter dansen hade Elina lite uppdrag som hon skulle slutföra och hon klarade av vartenda ett! Duktig tjej!
Och sen gick vi hem igen, bytte om till finare kläder och återvände in till stan för middag och utgång.
Åt gott lamm med palsternacksgrejs och sen friterad camembert med vaniljglass och varm hjortronsylt till efterrätt.
Måste säga att lammet var gott, men efterrätten den slog allt! Hade kunnat äta en portion till om den inte hade kostat dryga hundralappen...
Sen gick vi ut, först var vi på Harrys och sen var vi på Röda Rummet och sen, efter stängning och ännu lite senare vad det dags att åka hem och sova.
Sov rätt skönt efter en intensiv dag!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0