Tjoho!

För alla som undrar så är Elliott bra i magen nu!
Pro-kolin och Hill's i/d kan verkligen uträtta mirakel ibland.
Igår hade magen paus ända tills på kvällen. Inte så konstigt med tanke på att hela systemet lär ha varit rätt tomt. Redan igår kväll märktes det att det gick åt rätt håll. Fortfarande lite väl mjukt, men ändå väldigt "upp-plockningsbart".
Och imorse var det helt u.a. (Utan anmärkning)
 
Härligt!
Då betyder det att han kan vaccineras imorrn som det var tänkt, och det betyder att det inte finns några hinder för att börja på valpkursen på tisdag. (Om han håller sig bra i magen såklart.)
Men jag har iallafall lyckats hålla honom ur kattlådan de senaste dagarna.
 
Sitter och äter en lite försenad frukost bestående av kaffe och macka. (Lingongrova special med ost och salami, mmm)
Ska alldeles strax återvända till pluggandet. Det har gått bättre de senaste dagarna, har iallafall lyckats hitta något slags fokus och inspiration. Eller så är det bara tidspressen som börjar kicka in. Speciellt som detta kanske är den sista "ostörda" pluggdagen.
Imorrn ska vi åka och vaccinera, på lördag ska jag dricka vin med Elina och på söndag ska jag kanske eventuellt åka och kika på lydnadstävling. Om jag har tid...
 
Dessutom, som om livet inte vore tillräckligt tröökigt, så måste jag städa. Elliott (och mina skor) är jätteduktiga på att släpa in grus och gräs, och katterna är jätteduktiga på att gräva lite väl frenetiskt i kattlådorna...
Nästa vecka ska jag dessutom ha en klasskompis inneboende på soffan i vardagsrummet, så det är ju kanske lite trevligt om lägenheten inte bara ser ut som ett bombnedslag.
 
Så dom närmsta dagarna kommer bestå av plugg med inslag av städning. Tjoho!! Hushållsnära tjänster kanske vore nått?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0