Lite om det mesta.

Jaha, vad ska jag skriva om idag då? Har inte jättemycket nytt att komma med.
 
Den första delen av praktiktiden börjar lida mot sitt slut. Tre förmiddagar kvar denna veckan och sen är det "paus" till vecka 11 då jag gör sista praktikveckan.
Jag har lärt mig massor på dom här dagarna. Det är jätteroligt att stå och titta på och lära sig om hur man gör lagningar efter kariesangrepp, hur man rensar rotkanalerna och gör en rotfyllning.
Det enda jag egentligen inte har kläm på är alla jäkla material. Hur många olika material måste man ha egentligen?
Och det är ju inte bara ett material man använder när man gör en lagning till exempel, det är 3-4 stycken olika.
Och rensning och rotfyllning ska vi inte ens börja tala om. Typ 4 olika rengörings- och bakteriedödande vätskor innan guttaperkan ens kommer i närheten av tanden...
 
Igår hade jag heldag på praktiken och då fick Elliott vara hos Elina. Jag insåg förra måndagen att det inte var fysiskt möjligt att hinna cykla hem, rasta hunden, få i mig själv mat och cykla tillbaka på 45 minuter.
Hade det varit sommar då kanske, men vinterväglag funkade inte.
Enligt rapporterna hade det gått mestadels bra. Elina fick till och med sova några timmar efter att jag lämnat av honom. Sen blev han tydligen hungrig och tyckte att det var en bra idé att riva ner brödburken och äta upp innehållet. :)
 
Inga nyheter om mamma än. MR gjordes inte igår iallafall och idag har jag inte hört nått än.
Troligtvis åker jag ner och hälsar på henne efter praktiken på fredag.
 
Dags att göra lite plugg kanske? Tänkte att jag skulle plugga ikapp och lite förbi. Dessutom har jag ungefär tusen anteckningar från praktiken som jag skulle behöva renskriva, men det får nog bli lite senare i veckan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0